Celebrity News

Ovde Aleksandar Milić Mili provodi više vremena nego s porodicom: Luksuzna trospratnica će vas očarati (FOTO)

Dom Aleksandra Milića Milija nalazi se na Dedinju, ali ne samo onaj porodični u kome provodi vreme sa suprugom i decom, već i onaj profesionalni gde stvara muziku i gosti kolege.

Ovde Aleksandar Milić Mili provodi više vremena nego s porodicom: Luksuzna trospratnica će vas očarati (FOTO)

Muzički studio poznatog kompozitora smešten je nedaleko od njegove porodične kuće i prostire se na tri nivoa, a svaki od njih ima svoju namenu. Prvi je namenjen opuštanju, drugi radu, a treći je pretvoren u sobu za druženje i apartman u kom može da se lagodno živi.

Pročitajte: Aleksandar Milić Mili progovorio o porocima: LEKARI SU MI REKLI DA USPORIM MALO

Grand printscreen

 

Čim se zakorači u do detalja opremljenu njegovu muzičku oazu zaključuje se da ju je Mili posvećeno dekorisao i da mu je svaki komad nameštaja vrlo bitan. 

-Jako mi je bitan prostor u kom se nalazim, kad bih jednu lampu pomerio mislim da više ne bih mogao da komponujem. Energija mi je vezana za prostor. U hotelima po svetu, ma i da imaju sedam zvezdica, meni nešto može da zasmeta. Ako se to desi, ja silazim dole, kupujem cveće, fotografije, vaze, lampe i to kačim i postavljam po sobi kako mi odgovara. Sobarica kad uđe bude u šoku, ali ja joj s osmehom objasnim da sam tako morao. Kad odem iz sobe, sve to ostavim tako - kaže muzičar, svestan svoje posebnosti zbog koje svojevremno i nije krenuo stopama roditelja već se upustio u svet muzike.

- Ponosan sam na svoje roditelje, oca uglednog neuropsihijatra, majku stomatologa i starijeg brata Ivana koji je cenjeni neurohirurg, ali već u ranoj mladosti mene je muzika potpuno osvojila. Bez nje ja ne bih bio isti čovek, ne bi mogao ni da živim - kaže Mili.

Pročitajte: Aleksandar Milić Mili: Supruga Nina je neiscrpan izvor za najlepše ljubavne pesme

Grand printscreen

 

Zidovi njegovog drugog doma krase replike umetnina, indijske skulpture koje simbolizuju mušku i žensku stranu umetnika, takođe su tu i neke grafike sentimentalne vrednosti.

- Ovde su uglavnom slike moje braće i sestara umetnika, ali neke sa početka 20.veka. Da ne bude da sam crna ovca u porodici. Pronašao sam ih na tavanu neke babe. Ovde na vrhu stepenica na istaknutom mestu je moje sve, poster grupe ACDC. Idem na njihove koncerte kad god mogu. Tu je i portret mog idola Angusa Janka kojeg sam imao sreću da upoznam i upoznam ga sa svojom decom.  Na posebnom mestu nalazi se i akvarel mog rodnog Osijeka, grada koji će uvek imati posebno mesto u mom srcu, a tu je i slika Van Goga. Smatram da remek dela emituju posebnu energiju kojom se svako od nas nahrani kada prođe pored - priča Aleksandar i za sam kraji dodaje:

- Ovo je moj svet i muzički hram. Ovde sve nastaje i rađa se istorija. U donjem delu se spremaju koncerti, dogovaramo se i popijemo kafu i piće. Odmaram se. Ma sve što treba, a gore se kopa zlato. Na poslednjem nivou može da se prespava, što moje kolege muzičari iz inostranatva vole da rade, a često i ja volim da ostanem iako mi je kuća nedaleko odavde - zaključuje.

Pročitajte: Tajna uspešnog braka Aleksandra Milića Milija: Ženina je uvek poslednja

 

Komentari (0)

Loading