Celebrity News

Zavirite na glamuroznu svadbu Kostadina Terzića: Svi gledaju samo u mladu! (FOTO)

Svadba Kostadina Terzića i Valentine Lopičić odložena je nekoliko puta, ali se danas konačno dogodila. Glamurozno odevene zvanice, okupile su se kako bi svedočile ljubavi mladog para, koji će uskoro dobiti i drugog sina.

Zavirite na glamuroznu svadbu Kostadina Terzića: Svi gledaju samo u mladu! (FOTO)

U luksuznom beogradskom hotelu okupilo se krem društvo iz sveta sporta, ali i estrade, kako bi svedočilo sklapanju braka Kostadina Terzića i Valentine Lopičić od danas Terzić.

Kada su se glamurozno odevene zvanice okupile, stigli su i mladenci. Ako je prisutnima zastao dah od bajkovite dekoracije, srce im je stalo kada se pojavila mlada. 

Ata Images

 

Valentina je blistala u raskošnoj venčanici, sa dugim velom. Prilazeći Kostadinu sa širokim osmehom na licu, izgledala je kao san.

Pročitajte: Story EKSKLUZIVNO SAZNAJE - Kostadin i Valentina Terzić presrećni! Mali Vuk Terzić uskoro postaje stariji brat

Ata Images

 

U sali hotela gosti su prisustvovali građanskom venčanju, a onda je usledio romantični prvi ples.

Ponosni otac Zvezdan Terzić emotivnim govorom čestitao je mladencima, a zatim se zahvalio Valentininim roditeljima, na svojoj snahi, koju kako kaže, on i njegova supruga ne odvajaju od svoje ćerke Maše.

Zvanice su uživale u dobroj muzici, a mladenci nisu skidali osmeh sa lica.

Pročitajte: Ekskluzivno! Zavirite na luksuznu proslavu rođendana i krštenje sina Kostadina Terzića! Mama presrećna, deda Zvezdan ponosan! (FOTO)

Posebna tema večeri bila je Kostadinova sestra Maša, koja je za venčanje svog brata odabrala ekstravagantni pink "outfit".

Komentari (0)

Loading