Celebrity News

Obožavanje i bezuslovna ljubav: Ovaj muškarac je osvojio srce Tamare Krcunović (FOTO)

Таmara Krcunović najčešće je na pitanje novinara o ljubavi izbegavala odgovore. Ipak, kada je bila raspoložena tom temom da se bavi umela je da kaže da je privatan život zbog karijere ostavila po strani. Da svako od nas pravi izbore, ali i da često sudbina tu ume da umeša prste te da se ljubav nekim ljudima jednostavno ne dogodi.

Obožavanje i bezuslovna ljubav: Ovaj muškarac je osvojio srce Tamare Krcunović (FOTO)

Tamara možda još uvek nije srela gospodina pravog i nekoga koga će voleti svim srcem kao i on nju, međutim ljubavi joj ne nedostaje bar one koju dobija od strane publike, prijatelja i članova porodice. Posebno i nešto drugačije osećanje, pak nedavno je potpuno okupiralo glumičino srce a reč je o ljubavi tetke, neobjašnjivoj i bezuslovnoj. Naime, sredinom leta Tamarin mlađi brat Luka i njegova izabranica Jovana postali su roditelji sina. Njihov mezimac Nikša potpuno je očarao članove porodice a posebno svoju tetku Tamaru koja je ponosno njihovu zajedničku sliku nedavno objavila na “instagramu”.

Pročitajte: Zbog njih se vratila u Srbiju! Evo kako izgledaju majka i otac Tamare Krcunović (FOTO)

Instagram

 

Tamara Krcunović retko kada u javnost plasira detalje svoje intime, ali nije mogla da izdrži i bratanca ne upozna sa svetom. Velika je to ljubav prokomentarisala je i već smišlja načine kako da svog Nikšu, kada malo poraste, razmazi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading