Celebrity News

Čujemo li to svadbena zvona? OVO je dokaz da se Marija Kilibarda UDAJE za Baneta Vučelića

Veza Marije Kilibarde i Branislava Vučelića sve je ozbiljnija. Članove porodice dobro je upoznala, a o budućoj snahi posebno lepo mišljenje ima svekrva Ljiljana. A sada je, po svemu sudeći, glumica spremna i na sledeći korak u vezi.

Čujemo li to svadbena zvona? OVO je dokaz da se Marija Kilibarda UDAJE za Baneta Vučelića

Ljubav sa Branislavom Marija je potvrdila, ali izuzev toga, svoj odnos sa izabranikom čuva daleko od radoznalih pogleda. Međutim, iako o svojoj vezi ne govori često, nedavno je pokazala da sa Banetovom mamom i sestrom ima divan odnos, pa su mnogi počeli da šuškaju da je njihova veza spremna za sledeći korak.

Te pretpostavke Marija je dodatno podgrejala poslednjom fotografijom na svom storiju. Naime, voditeljka je juče objavljivala fotografije svojih prijatelja iz provoda, a na fotografiji sa svojim dugogodišnjim prijateljem šminkerom Aleksandrom Đikićem kratko je napisala - kum.

Pročitajte: PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA! Marija Kilibarda luda od ljubavi objavila fotku s Banetom Vučelićem, svi gledaju samo u JEDNO (FOTO)

Instagram

 

Sada se šuška da je Marija možda odabrala svedoka i da se sprema da svom voljenom izgovori sudbonosno "da". 

Veza Marije Kilibarde spremna je za sledeći korak, a kako će se dalje razvijati, i da li se zaista čuju svadbena zvona ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading