Celebrity News

Ana Bekuta konačno priznala zbog čega je šest godina bila LJUTA na Cecu

Sukob Ane Bekute i Cece Ražnatović desio se pre nekoliko godina. Javnost u to nije bila toliko upućena, ali pevačice koje su se svojevremeno blisko družile, neko vreme imale su nerazjašnjene odnose. Ana Bekuta sada otkriva zbog čega je godinama bila ljuta na Cecu

Ana Bekuta konačno priznala zbog čega je šest godina bila LJUTA na Cecu

Instagram

Kada je pre šest godina slavila tri decenije svog rada, koleginica je nije ispoštovala i nije se pojavila na proslavi. Ana Bekuta to joj je veoma zamerila.

- Mi smo civilizovani ljudi, kako bi se reklo. Imali smo jedan nesporazum. Slavila sam 2015. godine 30 godina mog rada. Ona se nije pojavila na toj mojoj proslavi i meni je to bilo onako malo bezveze. Doprli su glasovi do nje da sam bila ljuta. Međutim, srele smo se posle izvesnog vremena i izgladile smo taj nesporazum. Tako da najnormalnije funkcionišemo - istakla je pevačica.

Pročitajte: Rodila ga je sa samo 17 godina - Ovako izgleda sin Ane Bekute koji je bio u domu za nezbrinutu decu

Što se Cecinog učešća u "Zvezdama Granda" tiče, Ana je imala i šta da joj poruči:

- Još se Ceca prilagođava, ja bih joj poručila da bude ono što jeste. Znamo je u privatnom životu, ja je poznajem od 1988. godine, kad se ona, mislim, prvi put pojavila. Ceca i ja se dugo znamo, čak smo se intenzivno druzile jedno vreme - razjasnila je Ana sve detalje odnosa sa Cecom u emisiji "Zvezde Granda - Specijal".

Komentari (0)

Loading