Celebrity News

SVI je znate: Ova zena sa uzbudljivom životnom pričom je majka Hristine Popović (FOTO)

Majka Hristine Popović jedna je od najpoznatijih domaćih balerina, a njen život je sazdan od mnoštvo uspona i padova.

SVI je znate: Ova zena sa uzbudljivom životnom pričom je majka Hristine Popović (FOTO)

Sonja Vukićević je poznata jugoslovenska balerina i glumica, čiji je život dostojan nekakvog romana, sudeći po živopisnosti i brojnim uspesima i nedaćima.

Majka Hristine Popović rođena je u Valjevu, ali se još dok je bila beba preselila u Beograd, gde je provela detinjstvo. Branka Popovića, svog sada bivšeg muža, Sonja je upoznala u Rovinju, gde je išla u internacionalnu školu za igru.

– Detinjstvo sam provela u neprestanoj igri. Na plato u beogradskom Karađorđevom parku, pored današnje Narodne biblioteke, redovno je dolazio cirkus. Uživala sam gledajući akrobate, a posle kad sam porasla i roditelji me prvi put odveli u pozorište, ostala sam fascinirana scenom, muzikom i pokretom. Redovno sam išla u sva gradska pozorišta i pratila predstave.- ispričala je Hristinina majka, Sonja za magazin Gloria.

Pročitajte: Ponovo u ljubavi - Hristina Popović bivšem emotivnom partneru dala drugu šansu?

 

 

Sa velikom srećom i iščekivanjem Sonja i Branko dobili su Hristinu 1982. godine, koja je postala centar njihovog sveta i osvojila njihova srca od prvog dana.

Balerina i koreografkinja je jednom prilikom ispričala nepoznate detalje svog privatnog života, kao i otkrila razloge za rastanak od Hristininog oca.

Pročitajte: Čudan način života Hristine Popović nateraće vas da preispitate sve svoje navike (foto)

Boško Karanović

 

– O Hristini smo beskrajno brinuli, strepeli nad njom, obožavali je i podizali sledeći sopstvenu intuiciju. Volelo ju je celo naše društvo, a i ona je bila dobro dete. Vodili smo je čak i na žurke. Mnogo puta je spavala na gomili kaputa i svi su brinuli da li je s njom sve u redu. Sa Brankom i sa mnom je do pete godine proputovala Evropu. Osim što se bavio muzikom, Branko je završavao i stomatologiju. Hristina je imala tri godine kad je on dobio priliku da radi u Južnoafričkoj Republici kao lekar. Ponuđeni su mu uslovi koji se ne odbijaju. Otišla sam sa njim, ali sam odmah videla da ću se, ako ostanem, pretvoriti u domaćicu. Ništa mi nije davalo nadu da ću moći da se bavim svojim poslom, a bez njega ne mogu. Na tu žrtvu nisam bila spremna. Daljina je učinila da se naš brak spontano okonča. Ostali smo u divnim odnosima. On se posle ženio još dva puta i dobio decu, tako da Hristina po ocu ima sestru i tri brata sa kojima se redovno viđa. Viđam ih i ja. – rekla je Sonja u intervjuu za pomenuti magazin.

Komentari (0)

Loading