Celebrity News

Milica Dabović donela odluku koja je ŠOKIRALA javnost

Odluka Milice Dabović da napusti Srbiju, potresla je domaću javnost, a košarkašica u nedavnom intervjuu tvrdi da ima dobre razloge za to, kao i da u Beogradu nije sasvim srećna.

Milica Dabović donela odluku koja je ŠOKIRALA javnost

Milica Dabović, koja je najavila pre dve godine da napušta profesionalnu sportsku karijeru, ogolila je dušu u intervjuu za domaći medij i otkrila da je odlučila da se vrati na teren, i prepusti se svojoj najvećoj strasti - košarci.

Odluka Milice Dabović prilično je začudila javnost, s ozbirom na to da su svi očekivali da će završiti svoju karijeru.

- Ja sam od oktobra ponovo u Tirani, četrdeseta godina i nadam se da ću da završim sa košarkom više. Mislim, nije da ne mogu telom, hvala Bogu nikada se nisam ni povredila i to je moja najveća sreća - kaže Milica za "Kurir" .

Pročitajte: Uhapšena sestra Milice Dabović? Ovo su do sada poznati detalji

Boško Karanović

 

Ona je, takođe, otkrila kakav joj je utisak o boravku i igranju za Albaniju, te nema ništa osim reči hvale za svoje koleginice.

- Ljudi dole me vole i cene, i vole da uče od mene i te devojke me obožavaju zaista. I te trenere koje sam imala, prelepo iskustvo - dodala je košarkašica.

Zapanjujuće je što Milica nije bila srećna u Beogradu, pa je odlučila da definitivno ode, dok još ima priliku.

Pročitajte: Milica i Ana Dabović pokazale majku, ovo je žena koja je prošla kroz pakao sa svojim ćerkama (FOTO)

Petar Đorđević

 

- Pokušavala sam ja raznorazne neke poslove da radim u Beogradu, ali nisam se osećala ni prijatno, ni srećno, ni zadovoljno. Iznenada sam otišla u Albaniju da igram, shvatila sam da je to, to, da sam to ja i da treba da igram još uvek kad mogu - istakla je Milica za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading