Celebrity News

OBRAZOVANA LEPOTICA: Ovo je najstarija ćerka Aca Pejovića za koju je pevač neizmerno vezan (FOTO)

Ćerka Aca Pejovića, njegov je ponos, a osim toga što pleni lepotom, ona je i te kako obrazovana i samostalna.

OBRAZOVANA LEPOTICA: Ovo je najstarija ćerka Aca Pejovića za koju je pevač neizmerno vezan (FOTO)

Iako pevač o svom privatnom životu ne govori puno, uspesi ćerki Aca Pejovića govore sami za sebe. Aco je sa suprugom Biljanom, sa kojom je u dugogodišnjem braku, dobio ćerke Magdalenu, Mariju i Ivu.

Ćerka Aca Pejovića, Magdalena Pejović, očev je ponos, sudeći po tome da je marljivo radila na svom obrazovanju, te je završila Fakultet organizacionih nauka, na kojem je bila odličan student dok ga je pohađala.

Osim njene obrazovanosti i samostalnosti, ističe se i Magdalenina prirodna lepota, kojom jednostavno zrači, te je otac Aco čuva od brojnih udvarača.

Pročitajte: Vlade i Ana Divac čitavo leto provode u Crnoj Gori - Nećete verovati koja folk zvezda im pravi društvo (FOTO)

Instagram screenshot

 

 

Takođe, pevač je jednom prilikom progovorio o tome kako vaspitava ćerke, kao i da li im se meša u izbore.

- Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame - rekao je Aco Pejović jednom prilikom, prenose mediji

Komentari (2)

Loading
Sladja

12:39 22.09.2021

Acova supruga , kao i njena sestra , su uvek bile divne u svakom smislu. Verujem da i mlade dame Pejović nose u sebi taj duh Prijepolja .

Nina

15:46 22.09.2021

Blago me je uzdrmao ovaj članak kada sam ga pročitala. Naime, moj otac se zvao Aleksandar Pejović a moja majka Magdalena Pejović. Nedostaju mi jako.