Celebrity News

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića stigla u Beograd, gostoprimstvo pronašla u domu OVE poznate pevačice (FOTO)

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, koja sa pevačem vodi sudski spor dokazivanja očinstva, kako bi dokazala da je Miroslav biološki otac njenog sina Devina, stigla je u Beograd, a povod njene posete još uvek je nepoznat.

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića stigla u Beograd, gostoprimstvo pronašla u domu OVE poznate pevačice (FOTO)

ATA Images

Pre tri decenije Mirjana Antonović imala je vezu sa tada već oženjenim Miroslavom Ilićem, a kako tvrdi, kao plod strasne romanse rodio se njen sin Devin. Sada Mirjana vodi bitku za očinstvo i na sudu se sa Miroslavom bori da dokaže da je on otac njenog sina. Ipak, pevač je tokom poslednjeg suđenja odlučio da ne želi da se podvrgne DNK analizi radi utvrđivanja očinstva.

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića sa sinom živi u Sjedinjenim Američkim državama, a Srbiju posećuje uglavnom kada dolazi na suđenje sa pevačem. Ipak, svoju poslednju posetu nije najavila pratiocima na "Facebook-u" kako to obično radi.

Pročitajte: Dan koji se dugo čekao - Mirjana i Devin Antonović u Palati pravde, a gde je Miroslav Ilić?

Mirjana je stigla u Beograd i odsela kod svoje prijateljice i velike zvezde Lepe Brene, a iz njene kuće na Bežanijskoj kosi javila se pratiocima.

- Stigla u Beograd kod Brene, legla da se malo odmorim samo pola sata. Probudila se, au mislim jutro je već. Sišla dole nigde žive duše, ono tek 10 uveče. Šta ću sad majko mila? - napisala je Mirjana na "Facebook-u".

Ovoga puta bivša ljubavnica Miroslava Ilića nije napomenula koji je razlog njene posete Beogradu i da li je došla kako bi se odmorila, ili je u pitanju još jedan susret sa Miroslavom i to na sudu.

Komentari (0)

Loading