Celebrity News

UMRLA zvezda slavne serije, cela Amerika u suzama

Preminuo glumac Vili Garson, velika zvezda američke serije "Se*s i grad", u 57. godini života nakon borbe sa opakom bolešću.

UMRLA zvezda slavne serije, cela Amerika u suzama

Gledateljke i gledaoci serije "Se*s i grad" širom zemaljske kugle obožavali su lik Stenforda Bleča, kojeg je maeastralno glumio poznati američki glumac Vili Garson. Čitava svetska javnost potresena je odlaskom glumca, koji je, kako su preneli strani mediji vodio bitku sa bolešću, ali još uvek nije potvrđen zvanični uzrok njegove smrti.

Preminuo glumac Vili Garson i iza sebe je ostavio sina Natena, koji je podelio tužne vesti sa javnošću, saopštivši da je njegov otac napustio ovaj svet.

Portparol HBO-a takođe je potvrdio da je Garson preminuo.

Pročitajte: OVA GLUMICA će zameniti Samantu u HIT seriji, njen izgled će vas ŠOKIRATI (FOTO)

 

 

- Vili Garson je bio u životu, kao i na ekranu, odani prijatelj i jarko svetlo za sve u njegovom univerzmu. On je stvorio jedan od omiljenih likova u HBO panteonu i bio je član naše porodice gotovo 25 godina. Duboko smo pogođeni što smo saznali za njegovu smrt i izražavamo iskreno saučešće njegovoj porodici i voljenima- stoji u saopštenju.

Inače, glumcu je karijeru obeležila upravo uloga Stenforda Bleča, najboljeg prijatelja Keri Bredšo, koju je tumačila Sara Džesika Parker u seriji "Se*s i grad" . Takođe, pokojni Vili Garson, učestvovao je u snimanju nastavka pomenute serije, ali nažalost tragično je preminuo.

Komentari (0)

Loading