Celebrity News

Znate ga iz serija, a niste znali ko mu je tata! Ovaj glumac je sin Branimira Brstine (FOTO)

Sin Branimira Brstine krenuo je očevim stopama, a svojevremeno smo ga gledali u popularnoj seriji, u kojoj je osvojio simpatije publike.

Znate ga iz serija, a niste znali ko mu je tata! Ovaj glumac je sin Branimira Brstine (FOTO)

Ata Images

Poznati srpski glumac Branimir Brstina, osim bogate karijere, najviše je ponosan na svoje naslednike. Sin Branimira Brstine, Đuro Brstina odlučio je da krene očevim stopama, te je uplovio u glumačke vode i uspeo da za kratko vreme izazove pozitivo mišljenje publike.

Osim talenta koji je Đuro pokazao u seriji "Žigosani u reketu" , on je naočit momak, koji likom i te kako podseća na svog oca, pa shodno tome važi za zavodnika.

Pročitajte: Aleksej Bjelogrlić debituje u pozorištu uz glumačku legendu pored koje je i njegov otac počeo pre više od tri decenije

 

 

Poznato je da sina Branimira Brstine izuzetno zanima glumački poziv, te se stiče utisak da ga otac koji ima bogato iskustvo savetuje na pravi način i usmerava njegovu karijeru.

Sudeći po fotografiji, na kojoj se Đuro nalazi na krajnje levoj strani, pripadnice lepšeg pola ne ostaju imune na njegov šarm, a potencijal koji poseduje tek će zablistati u punom sjaju.

Komentari (0)

Loading