Celebrity News

NIKADA NE GOVORI O PRIVATNOM ŽIVOTU: Miloš Biković otkrio do sada nepoznate detalje o RAZVODU svojih roditelja

Roditelji Miloša Bikovića razveli su se kada je glumac imao svega šest meseci, a sada je naša zvezda u usponu odlučio da progovori o tome i otkrije detalje koje niko nije znao.

NIKADA NE GOVORI O PRIVATNOM ŽIVOTU: Miloš Biković otkrio do sada nepoznate detalje o RAZVODU svojih roditelja

Život Miloša Bikovića, koji gradi krajeru i niže uspehe u Rusiji, uvek je bio interesantan domaćoj javnosti. Iako je glumac izričit u tome da ne govori o svom privatnom, već samo o poslovnom životu, gostujući u emisiji "U svom filmu" na HRT televiziji, on je otkrio do sada nepoznate detalje o svojim roditeljima, te i kako posmatra njihov razvod.

Pročitajte: "MOJ USPEH NIJE JOJ MNOGO VAŽAN" - Evo kako izgleda MAJKA Miloša Bikovića s kojom je prolazio NAJTEŽE trenutke (FOTO)

Roditelji Miloša Bikovića bili su u braku dva puta, te su glumčev šesnaest godina stariji brat Mihajlo i glumac faktički iz dva braka istih roditelja. Milošev otac preminuo je 2006. godine, što je glumac izuzetno teško podneo, budući da nisu mnogo vremena proveli zajedno i taj gubitak bio je veliki udarac za njega.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Ovo je misteriozna brineta sa kojom Miloš Biković provodi vreme na odmoru! (FOTO)

ATA Images

 

Kako prenosi "Nova.rs" , glumac nije shvatao situaciju između svojih roditelja, te da mu je to bilo "bizarno".

- Mislim, njihova neka želja i potreba, oni su se voleli zaista, ali nisu umeli jedno s drugim. To je neka lekcija za mene, da čovek treba da nauči da postoji s tom osobom koju voli, da je to projekat, da je to rad na tome, to je odricanje, kaže i zaključuje da se čovek mora odreći dela sebe da bi mogao da stvori prostora za drugu osobu- rekao je Biković u pomenutoj emisiji, prenosi pomenuti medij.

 

Komentari (1)

Loading