Celebrity News

Sam bez igde ikoga: Milan Kalinić ostavljen na svoj najvažniji dan! (VIDEO)

Rođendan Milana Kalinića protekao je potpuno neočekivano, fotografija sa suprugom Sandrom i decom izostala je, a video snimak kojim je tim povodom objavio mnoge je iznenadio.

Sam bez igde ikoga: Milan Kalinić ostavljen na svoj najvažniji dan! (VIDEO)

Naime, Milan Kalinić snimio se kako bi prokomentarisao jednu neobičnu pojavu sa kojom se susreće sve veći broj ljudi. To je uradio baš povodom svog rođendana i u sebi prepoznatljivom, beskrajno duhovitom maniru.

- Znaš šta, shvatiš jednu stvar, ko su ti prijatelji, koliko ih imaš, da li ih imaš, koliko misle na tebe, kad ti rođendan čestaju uglavnom aplikacije, banke, prodavnice, tržni centri, mobilna telefonija, stigla mi malopre čestika i od Pandorfa - rekao je Milan, a zatim se osvrnuo na svoje godine i pratiocima otkrio kako se oseća.

Pročitajte: Pričalo se da ga je VARALA sa vlasnikom kluba, EVO KAKO SU Sandra i Milan Kalinić USPELI DA SAČUVAJU BRAK

- Uglavnom, jednu stvar želim da kažem: "Znam da nisam prelep, ali i dalje me žele, punim 49, ali i dalje me žele, u klubu pijem samo pivo ali i dalje me žele i dalje me žele, i dalje me žele". Ajde, u zdavlje! - odrepovao je Milan.

Iako su fotografije porodičnog slavlja izostale, rođendanska proslava nije izostala, a Milan je rođendan proslavio onako kako najviše voli, intimno i u krugu porodice.

Komentari (0)

Loading