Celebrity News

Pre više od decenije nagađalo se o njihovom odnosu: Evo kako Nataša Bekvalac danas komentariše Novaka Đokovića

Emotivni život Nataše Bekvalac neretko je tema javnosti, a sada su je posle deset godina ponovo pitali za muškarca sa kojim su je nekada povezivali, Novaka Đokovića.

Pre više od decenije nagađalo se o njihovom odnosu: Evo kako Nataša Bekvalac danas komentariše Novaka Đokovića

O muževima Nataše Bekvalac neretko se pisalo, a ni pevačica uvek o njima ima ponešto da kaže. Pa ipak, mediji su je posle 10 godina prvi put pitali za muškarca, sa kojim su je svojevremeno povezivali.

Na pitanje da li je pratila poslednji meč Novaka Đokovića, sa kojim su je pre deset godina povezivali, Nataša je odgovorila:

- Nisam pratila meč. Ali uvek pročitam vesti, ipak je on jedan od najboljih na planeti - rekla je sa osmehom  Nataša za medije.

Pročitajte: Kuma ovogodišnje Parade ponosa Nataša Bekvalac oduševila ekscentričnim stajlingom i emotivnim govorom

Podsećamo 2009. godine pisalo se da je Nole raskinuo trogodišnju vezu sa Jelenom zbog ljubavi prema Nataši Bekvalac. Pa ipak, pevačica i teniser nikada se o ovoj romansi nisu oglašavali, a Novak je svoju ljubav sa Jelenom krunisao brakom.

U Natašinim očima, on je uspešan sportista koji našu zemlju predstavlja u najboljem svetlu i u tom kontekstu, pevačica o njemu govori sve najlepše.

 

Komentari (0)

Loading