Celebrity News

Prelepe vesti! Posle velike borbe za potomstvo Jelena Ćuruvija i Aleksandar Đurica ponovo će postati roditelji

Trudna Jelena Ćuruvija ekskluzivno saznaje "Hello!". Glumica koja je zajedno sa svojim suprugom borbu za prvo dete vodila dugih 12 godina, sada je sedmogodišnjoj ćerkici imala priliku da saopšti najlepšu vest, da će postati starija sestra.

Prelepe vesti! Posle velike borbe za potomstvo Jelena Ćuruvija i Aleksandar Đurica ponovo će postati roditelji

Glumački par, Jelena Ćuruvija i Aleksanr Đurica bitku za potomstvo vodili su dugih 12 godina, a onda je u njihov život ušla ćerkica Marta. Sada, sedam godina kasnije, iz njihovog doma stižu lepe vesti, Jelena Ćuruvija trudna ekskluzivno saznaje "Hello!".

Jelena i Aleksandar zajedno su već dve decenije, a njihovu ljubav, vest da će se ponovo ostvariti u ulozi roditelja samo je učvrstila.

Pročitajte: Ispovest Jelene Ćuruvije o decenijskoj borbi za potomstvo - U trenucima očaja govorila sam mužu da nađe drugu ženu jer ovo sa mnom ne ide

Ata Images

 

- Dugo smo se borili za ćerku. Venčali smo se 2002. godine, a Martu smo dobili  tek 2014. Imala sam šest vantelesnih oplodnji, bio je to izuzetno težak period za nas. Najgore je bilo što kod nas nije postojao nijedan konkretan problem. Stalno sam pila neke hormone i na kraju zaradila endometriozu. To je najteža borba sa kojom se suočavaju bračni parovi, i sve češća je kod nas. Mnogo ljudi se u toj borbi pogubi, mnogi se raziđu. Ja sam imala osećaj krivice. Bilo je trenutaka kada sam govorila mužu da nađe drugu ženu, jer ovo sa mnom ne ide. Bilo je uspona i padova tokom godina, ali smo izgurali - ispričala je nedavno Jelena Ćuruvija u emisiji “Preživeli” ni ne sanjajući da će nekoliko meseci kasnije saznati da je po drugi put u blagoslovenom stanju.

Komentari (0)

Loading