Celebrity News

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Story vas vodi na glamuroznu svadbu Valentine i Kostadina Terzića! On je bio najvažniji gost na venčanju!

Kostadin i Valentina Terzić nakon tri odlaganja, konačno su stali na "ludi kamen", na slavlju na kom je goste zabavljalo čak šest muzičara i trubači, a najveseliji je bio mladoženjin otac, koji je održao dirljiv govor

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Story vas vodi na glamuroznu svadbu Valentine i Kostadina Terzića! On je bio najvažniji gost na venčanju!

Luka Pakić, Lazar Balaban

Da će im iskrenost biti vodilja dok god zajedno budu koračali kroz život, da će se voleti, podržavati, poštovati i biti tu i u dobru i u zlu Kostadin Terzić i Valentina Lopičić obećali su jedno drugome protekle subote pred matičarem i 200 zvanica. Sin prvog čoveka Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" i njegova izabranica rodom iz Crne Gore organizovali su bajkovito venčanje, koje su planirali još protekle godine, nažalost, situacija s koronavirusom ih je u toj nameri omela. Par je proteklog jula dobio sina Vuka, a na zimu očekuju rođenje drugog deteta, stoga je svadbeno veselje organizovano u skladu sa stanjem u kom se lepa mlada trenutno nalazi. S obzirom na to da su imali vremena napretek, posvetili su se planiranju venčanja, a angažovali su i specijalizovanu agenciju koja je do detalja ispunila sve njihove želje. Novopečeni supružnici o danu kada će jedno drugome izgovoriti sudbonosno "da" sanjali su otkako su se pre par godina u Londonu upoznali, a kada je taj momenat konačno došao, vrlo lako su se dogovorili i prilagodili.

Luka Pakić, Lazar Balaban

 

– Upoznali se jesmo u Londonu, ali malo ko zna da se naš prvi susret dogodio dok je Kostadin bio na edukativnom kursu, organizovanom u istom kampusu gde se i moj fakultet nalazio. U oktobru će biti dve godine otkako me veridbom iznenadio za 28. rođendan. U međuvremenu sam ostala trudna, postali smo životni partneri i roditelji dečaka Vuka, koji sada ima 13 meseci. Pored svih značajnih uloga koje do sada imamo, Kostadin i ja smo i najbolji prijatelji, sličnih karaktera. Oboje smo vredni, uporni i istrajni. Međusobno se podržavamo u ostvarivanju zacrtanih poslovnih ciljeva. Dok se on bavi privatnim biznisom, ja svoj profesionalni put gradim u internacionalnoj marketinškoj kompaniji – započinje priču mlada gospođa Terzić i kroz smešak otkriva da joj je ovo zapravo drugo venčanje s Kostadinom, jer su jedno već imali prošlog leta.

– Venčali smo se u junu prošle godine, na intimnoj ceremoniji samo u prisustvu članova najuže porodice. Međutim, ostala nam je želja da proslavimo s prijateljima i rodbinom, u čemu nas je tada koronavirus sprečio. Čak tri puta smo zakazivali svadbeno veselje – kaže Valentina koja je uprkos preprekama sa suprugom ipak uspela da ostvari svoj cilj i organizuje venčanje iz snova.

Pročitajte: Zavirite na glamuroznu svadbu Kostadina Terzića - Svi gledaju samo u mladu! (FOTO)

Luka Pakić, Lazar Balaban

 

Valentina tvrdi da je svako za sebe odlučivao šta će obući, što je i normalno, budući da važi pravilo po kojem mladoženja mladu u venčanici ne sme da vidi pre venčanja. Za svoj najlepši dan ona je odabrala princes haljinu sa štrasom, koja joj je prekrasno stajala i odlično se slagala uz veo koji se zajedno sa šlepom haljine vukao po podu. Po ovu odevnu kombinaciju otputovala je čak u Milano, a u odabiru su joj pomogle majka Nevenka i sestre Arijana i Iva Lopičić, kao i Margareta Gordić, koju je odabrala i za venčanu kumu. Za razliku od svoje supruge koja je u inostranstvu pronašla idealnu odevnu kombinaciju, Kostadin je odelo kupio u Beogradu, a kako nam je kazao, inspiraciju prilikom odabira pronašao je u liku kultnog filmskog junaka Džejmsa Bonda. Sličan stajling Kostadin je odabrao i za sina Vuka, koji je pored njega i supruge bio glavna zvezda dana.

Luka Pakić, Lazar Balaban

 

Na spisku od 200 zvanica našao se i muzičar Zdravko Čolić, koji je mladencima otpevao par pesama i atmosferu doveo do usijanja. U toku večeri mlada je venčanicu zamenila praktičnijom, ali ništa manje glamuroznom haljinom roze boje s volanima, te je sa suprugom, članovima porodice i zvanicama nastavila druženje do sitnih sati.

Pročitajte: Story EKSKLUZIVNO SAZNAJE - Kostadin i Valentina Terzić presrećni! Mali Vuk Terzić uskoro postaje stariji brat

Luka Pakić, Lazar Balaban

 

Valentina i Kostadin tvrde da najbolje u njihovom zajedničkom životu tek sledi, a dogodiće se na zimu. Naime, skladni par krajem godine očekuje rođenje drugog sina, a tvrdi da na broju dva, kada je o naslednicima reč, neće stati.

– Nismo još odabrali ime, ali želimo da to bude tradicionalno srpsko ime s jakim značenjem, kao sto je bio slučaj i s Vukom. S obzirom na to da mi se trudnički stomak jedva nazire, naš prvenac još uvek nema osećaj da stiže bata, ali mu svakodnevno pričamo o tome i objašnjavamo mu kako nam uskoro dolazi novi član porodice – rekla je ona za sam kraj razgovora.

Još fotografija sa glamurozne svadbe Kostadina i Valentine Terzić pogledajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 22. septembra.

Story

 

 

Komentari (0)

Loading