Celebrity News

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Story vas vodi na glamuroznu svadbu Valentine i Kostadina Terzića! On je bio najvažniji gost na venčanju!

Kostadin i Valentina Terzić nakon tri odlaganja, konačno su stali na "ludi kamen", na slavlju na kom je goste zabavljalo čak šest muzičara i trubači, a najveseliji je bio mladoženjin otac, koji je održao dirljiv govor

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Story vas vodi na glamuroznu svadbu Valentine i Kostadina Terzića! On je bio najvažniji gost na venčanju!

Da će im iskrenost biti vodilja dok god zajedno budu koračali kroz život, da će se voleti, podržavati, poštovati i biti tu i u dobru i u zlu Kostadin Terzić i Valentina Lopičić obećali su jedno drugome protekle subote pred matičarem i 200 zvanica. Sin prvog čoveka Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" i njegova izabranica rodom iz Crne Gore organizovali su bajkovito venčanje, koje su planirali još protekle godine, nažalost, situacija s koronavirusom ih je u toj nameri omela. Par je proteklog jula dobio sina Vuka, a na zimu očekuju rođenje drugog deteta, stoga je svadbeno veselje organizovano u skladu sa stanjem u kom se lepa mlada trenutno nalazi. S obzirom na to da su imali vremena napretek, posvetili su se planiranju venčanja, a angažovali su i specijalizovanu agenciju koja je do detalja ispunila sve njihove želje. Novopečeni supružnici o danu kada će jedno drugome izgovoriti sudbonosno "da" sanjali su otkako su se pre par godina u Londonu upoznali, a kada je taj momenat konačno došao, vrlo lako su se dogovorili i prilagodili.

Luka Pakić, Lazar Balaban

 

– Upoznali se jesmo u Londonu, ali malo ko zna da se naš prvi susret dogodio dok je Kostadin bio na edukativnom kursu, organizovanom u istom kampusu gde se i moj fakultet nalazio. U oktobru će biti dve godine otkako me veridbom iznenadio za 28. rođendan. U međuvremenu sam ostala trudna, postali smo životni partneri i roditelji dečaka Vuka, koji sada ima 13 meseci. Pored svih značajnih uloga koje do sada imamo, Kostadin i ja smo i najbolji prijatelji, sličnih karaktera. Oboje smo vredni, uporni i istrajni. Međusobno se podržavamo u ostvarivanju zacrtanih poslovnih ciljeva. Dok se on bavi privatnim biznisom, ja svoj profesionalni put gradim u internacionalnoj marketinškoj kompaniji – započinje priču mlada gospođa Terzić i kroz smešak otkriva da joj je ovo zapravo drugo venčanje s Kostadinom, jer su jedno već imali prošlog leta.

– Venčali smo se u junu prošle godine, na intimnoj ceremoniji samo u prisustvu članova najuže porodice. Međutim, ostala nam je želja da proslavimo s prijateljima i rodbinom, u čemu nas je tada koronavirus sprečio. Čak tri puta smo zakazivali svadbeno veselje – kaže Valentina koja je uprkos preprekama sa suprugom ipak uspela da ostvari svoj cilj i organizuje venčanje iz snova.

Pročitajte: Zavirite na glamuroznu svadbu Kostadina Terzića - Svi gledaju samo u mladu! (FOTO)

Luka Pakić, Lazar Balaban

 

Valentina tvrdi da je svako za sebe odlučivao šta će obući, što je i normalno, budući da važi pravilo po kojem mladoženja mladu u venčanici ne sme da vidi pre venčanja. Za svoj najlepši dan ona je odabrala princes haljinu sa štrasom, koja joj je prekrasno stajala i odlično se slagala uz veo koji se zajedno sa šlepom haljine vukao po podu. Po ovu odevnu kombinaciju otputovala je čak u Milano, a u odabiru su joj pomogle majka Nevenka i sestre Arijana i Iva Lopičić, kao i Margareta Gordić, koju je odabrala i za venčanu kumu. Za razliku od svoje supruge koja je u inostranstvu pronašla idealnu odevnu kombinaciju, Kostadin je odelo kupio u Beogradu, a kako nam je kazao, inspiraciju prilikom odabira pronašao je u liku kultnog filmskog junaka Džejmsa Bonda. Sličan stajling Kostadin je odabrao i za sina Vuka, koji je pored njega i supruge bio glavna zvezda dana.

Luka Pakić, Lazar Balaban

 

Na spisku od 200 zvanica našao se i muzičar Zdravko Čolić, koji je mladencima otpevao par pesama i atmosferu doveo do usijanja. U toku večeri mlada je venčanicu zamenila praktičnijom, ali ništa manje glamuroznom haljinom roze boje s volanima, te je sa suprugom, članovima porodice i zvanicama nastavila druženje do sitnih sati.

Pročitajte: Story EKSKLUZIVNO SAZNAJE - Kostadin i Valentina Terzić presrećni! Mali Vuk Terzić uskoro postaje stariji brat

Luka Pakić, Lazar Balaban

 

Valentina i Kostadin tvrde da najbolje u njihovom zajedničkom životu tek sledi, a dogodiće se na zimu. Naime, skladni par krajem godine očekuje rođenje drugog sina, a tvrdi da na broju dva, kada je o naslednicima reč, neće stati.

– Nismo još odabrali ime, ali želimo da to bude tradicionalno srpsko ime s jakim značenjem, kao sto je bio slučaj i s Vukom. S obzirom na to da mi se trudnički stomak jedva nazire, naš prvenac još uvek nema osećaj da stiže bata, ali mu svakodnevno pričamo o tome i objašnjavamo mu kako nam uskoro dolazi novi član porodice – rekla je ona za sam kraj razgovora.

Još fotografija sa glamurozne svadbe Kostadina i Valentine Terzić pogledajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 22. septembra.

Story

 

 

Komentari (0)

Loading