Celebrity News

Bez oca su ostale rano, pa im je majka bila najveći oslonac: Ovo su ćerke Jelice Sretenović koje se nikad ne pojavljuju u javnosti

Ćerke Jelice Sretenović ne pojavljuju se u javnosti, a glumica im je vrlo posvećena majka, koja najviše brine o svojim mezimicama.

Bez oca su ostale rano, pa im je majka bila najveći oslonac: Ovo su ćerke Jelice Sretenović koje se nikad ne pojavljuju u javnosti

Naša proslavljena glumica Jelica Sretenović iza sebe ima pregršt uloga, a najvažnija uloga u njenom životu jeste uloga majke. Iako su joj ćerke odrasle, ona je zaštitnički nastrojena prema njima, te ih ne eksponira javno, tek ponekad objavi na društvenim mrežama neku njihovu fotografiju.

Pročitajte: Jelica Sretenović - Mene nije lako nasmejati

Ćerke Jelice Sretenović, Ana i Olja, žive u Švedskoj, te grade svoje živote izvan znatiželjnih očiju domaćih medija. Ana je starija od Olje jedanaest godina, a obe su ostale bez oca izuzetno rano, kada je Jeličin suprug Miloš Miša Sretenović iznenada preminuo 1999. godine.

Budući da je mlada ostala udovica, sa samo 45 godina, Jelica se junački borila da ćerke podigne i izvede na pravi put u čemu je i uspela. One su danas njen najveći ponos i najvažnije ostvarenje.

Pročitajte: Jelica Sretenović - i njen privatni život je bio kao na filmu

Neretko glumica putuje sa ćerkom Anom, na različite lokacije, te ponekad osvane njihova zajednička fotografija. Inače, starija ćerka Jelice Sretenović ima sina Miloša, kojeg glumica i te kako često viđa, budući da svaki slobodni trenutak koristi da otputuje u Švedsku.

Komentari (1)

Loading