Celebrity News

Nekada najlepša žena na svetu doživela ličnu tragediju: Jeziva ispovest Linde Evanđeliste (FOTO)

Izgled Linde Evanđeliste u poslednje vreme često je predmet pisanja svetskih medija. Naime, paparaco fotografije nekada najlepše žene na svetu navele su javnost da se zapita - šta se desilo ovoj ženi, naprosto je neprepoznatljiva?!

Nekada najlepša žena na svetu doživela ličnu tragediju: Jeziva ispovest Linde Evanđeliste (FOTO)

Nakon mnoštvo ovakvih napisa i pet godina ćutanja, Linda Evanđelista napokon se oglasila i otkrila istinu o svom izgledu.

- Danas sam se odlučila na veliki korak u želji da podelim svoju grešku i otkrijem šta sam sve prošla i držala u sebi više od pet godina. Svim mojim obožavateljima koji su se pitali zašto nisam radila, dok su karijere mojih kolegica, s kojima sam započela modnu priču, bile i više nego uspešne - razlog se krije u tome što me tretman CoolSculpting brutalno uništio i napravio sve suprotno od onog što mi je obećano - započela je svoju ispovest Linda Evanđelista.

Pročitajte: Linda Evanđelista postala baka

Profimedia

 

- Umesto da je smanjio masne ćelije, on ih je povećao i ostavio me trajno deformisanom, čak i nakon što sam se podvrgnula dvema bolnim, ali neuspešnim operacijama. Ostala sam, baš kao što su mediji pisali, neprepoznatljiva. Dogodila mi se paradoksalna hiperplazija masnog tkiva, a o toj mogućoj posledici i riziku nisam bila upozorena pre tretmana. Zbog toga ne samo da sam ostala bez sredstava za život nego sam i pala u duboku depresiju, tugu i prema sebi osećala najveći prezir - napisala je Linda, koja je nekada važila za najlepšu ženu na svetu.

- U tom sam procesu postala usamljena, a ovom tužbom želim krenuti dalje, skinuti sa sebe sram i ispričati javno svoju priču. Umorna sam od ovakvog života. Volela bih da ponovo mogu da izađem iz kuće uzdignute glave, uprkos tome što više ne ličim na sebe - napisala je Linda, žena koja nekad bez ponude od 10.000 dolara nije ustajala iz kreveta, a sada živi na rubu egzistencije.

Komentari (0)

Loading