Celebrity News

Velika bol Anje Mit: Glumica neutešna, ostala bez voljenog čoveka (FOTO)

Suze Anje Mit i bol koju glumica oseća, povodom gubitka voljenog čoveka, teško je rečima opisati. Ipak, ona je poslednje zbogom važnoj životnoj figuri, odala dirljivom porukom.

Velika bol Anje Mit: Glumica neutešna, ostala bez voljenog čoveka (FOTO)

Naime, deka Anje Mit preminuo je, a glumica se od njega oprostila rečima, koje stežu srce.

- Ovo je moj deda! Hvala ti što sam imala najlepše detinjstvo uz baku i tebe. Hvala što sam kao dete znala da ako dođem kod vas kad me " naljute" mama i tata da će mi sve želje biti ispunjene. Ujutru, miris toplih sendviča, Alfred Džonatan Kvak na tv-u, toplo ćebence i toplina vašeg doma. Vodio si me na sankanje, balet i glumu i pravio kućice od jastuka a onda jeli "paprike na umakanje" (sa belim lukom) i govorili "Izvolte sesti, al nemojte jesti" jer smo mnogo voleli da jedemo. Učio si me pesme za decu i bio kul deda koji ima skajp, fejsbuk i slao mi nalepnice i stikere:)

Pročitajte: Pukla ljubav Anje Mit i mladog biznismena

Instagram

 

Voli te tvoj Anjko, putuj kod bake i znam da si sada srećan pored nje, da te ne boli ništa, da si nasmejan i da više nisi sam,bez nje... Volimo te mnogo! Čuvaj nas - napisala je uz fotografiju heroja svog detinjstva glumica, čije je srce slomljeno nakon ovog gubitka.

Komentari (0)

Loading