Celebrity News

Potpuno drugačiji rođendan Nataše Bekvalac: Svi detalji luksuzne rođendanske žurke daleko od Srbije

Rođendan Nataše Bekvalac ove godine, 41. po redu, biće proslavljen sasvim drugačije nego što ga pevačica inače slavi, a luksuzna proslava održaće se van Srbije.

Potpuno drugačiji rođendan Nataše Bekvalac: Svi detalji luksuzne rođendanske žurke daleko od Srbije

Jedna od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora, Nataša Bekvalac, napuniće sutra 41. godinu i tim povodom biće upriličeno slavlje u Grčkoj, u Atini, kako bi se ovaj bitan dan obeležio na pravi način. Rođendan Nataše Bekvalac biće proslavljen u krugu njoj dragih ljudi i u gala stilu.

- Proslava će biti upriličena u Atini na plaži. Specijalno zbog ovog događaja prostor na plaži će biti posebno dekorisan, biće postavljen švedski sto i služiće se vina po želji gostiju. Čak će i muzika biti po želji slavljenice, pa je menadžment hotela angažovao di-džeja koji će celo veče puštati "haus" hitove - govori dobro obavešten izvor za "Telegraf" .

Pročitajte: Jelovnik bez gladovanja - Kako da izgledate kao Nataša Bekvalac?

Instagram

 

Takođe, kako dalje navodi pomenuti medij, nakon proslave na plaži, čitavo društvo i okupljeni će nastaviti provod u jednoj atinskoj diskoteci.

Sudeći po Natašinim objavama na društvenim mrežama, pevačica je i te kako uzbuđena zbog svog rođendana, te je podelila sa svojim pratiocima da se nalazi na plaži, željno iščekujući sutrašnju proslavu.

Pročitajte: Pre više od decenije nagađalo se o njihovom odnosu - Evo kako Nataša Bekvalac danas komentariše Novaka Đokovića

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading