Celebrity News

U Grčku odlazi samo u posete! Evo zašto Suzana Mančić ne želi da živi sa Simicom

Brak Suzane Mančić i Simeona Ocomokosa traje već tri godine, a pre nego što su stali na ludi kamen voditeljka i bankar 18 godina su bili emotivnoj vezi.

U Grčku odlazi samo u posete! Evo zašto Suzana Mančić ne želi da živi sa Simicom

Romansu su započeli 2000. godine a pored konstantnog Simeonovog insistiranja Suzana nikada nije želela da se preseli kod njega u Grčku, već su vezu održavali na daljinu, a ništa se u tom pogledu nije promenilo ni od kako su razmenili bračne zavete. Mnogi će reći da daljina ugrožava odnos. Kažu “daleko od očiju, daleko od srca”, međutim Suzana i njen izabranik dokaz su da ako je ljubav prava, život na dve različite adrese ne može mnogo odnos zaljubljenih da promeni. Suzana u Grčku odlazi par puta godišnje i tamo voli da ostane po nekoliko nedelja, ipak tvrdi da najviše voli kada je u Beogradu, istovremeno smatra da je daljina, za koju mnogi veruju da je kobna, zapravo ono što njenu vezu i brak čini uspešnim.

- Da smo Simeon i ja stalno zajedno oči bih mu povadila, sevale bi varnice. Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Biću i dalje na liniji Atina – Beograd i fino će avio kompanije živeti od mene i nadalje - kazala je ona.

Brak Suzane Mančić i Simeona Ocomokosa nešto je na čemu skladnim supružnicima svako može pozavideti. Njihova deca se divno slažu, a bankar je održao obećanje dato voditeljki da će joj, kako bi češće dolazila u Grčku, urediti bazen u dvorištu porodične kuće, mada ona smatra da je to u najvećoj meri uradio zbog unuka.

Pročitajte: Skriva se od javnosti! Ova zanosna plavuša je rođena sestra Suzane Mančić (FOTO)

Imstagram

 

 

Komentari (0)

Loading