Celebrity News

Una je tatina princeza! Ovo je tast Stevana Pialea, čije je simpatije bilo teško osvojiti (FOTO)

Supruga Stevana Pialea, ćerka čuvenog psihijatra, tatina je princeza, pa je šarmantnom momku iz Zemuna bilo veoma teško, ne da osvoji nju, to mu je pošlo za rukom, već da zadobije simpatije njenog tate!

Una je tatina princeza! Ovo je tast Stevana Pialea, čije je simpatije bilo teško osvojiti (FOTO)

Ljubavna priča ovog neobičnog, ali ipak suđenog dvojca otpočela je, kako glumac kaže, njegovim prvim korakom, što mu do tada nikako nije bila praksa.

- Ja sam se zaljubio čim sam je video, a ona se pravila nezainteresovana - pričao nam je Stevan.

- Retko sam prilazio devojkama, osim ako baš vidim jasan znak. Kao, nešto sam ponosan. Zbog Une sam prešao preko svojih principa i dodao je na “Fejsbuk”. Za mene je to bio ogroman korak. 

Pročitajte: Una i Stevan Piale za "Story" - Rosa na brata ili sestru neće dugo čekati!

Petar Đorđević

 

U to vreme, Stevan je bio strastveni navijač "Crvene zvezde", zavodnik iz Zemuna, a Una tatina princeza, najmlađa od tri ćerke. Odrasla u uglednoj porodici Hadži Nikolić ona je bila okružena knjigama. A njihovi svetovi na prvu loptu delovali su kao sušta suprotnost.

Pa ipak, uporni Steva zadobio je simpatije Une, danas Piale, a onda je postepeno osvajao i poverenje svog tasta, za koga je Una i danas posebno vezana.

Pročitajte: Stevan Piale o velikoj ličnoj tragediji - Otac je nakon nesreće ostao nepokretan

Kada je Una Stevanu rekla sudbonoso "da" šarmantni glumac postao je sin, koga okružen ćerkama doktor Hadži Nikolić nikada nije imao. 

Komentari (0)

Loading