Celebrity News

"JA SAM ROMANTIČNA STARICA, SADIM PARADAJZ, KOSIM TRAVU...": Verica Rakočević otkriva zašto namerava da pobegne još dublje u ŠUMU (VIDEO)

Dizajnerka Verica Rakočević odavno je umorna od gradske vreve.

"JA SAM ROMANTIČNA STARICA, SADIM PARADAJZ, KOSIM TRAVU...": Verica Rakočević otkriva zašto namerava da pobegne još dublje u ŠUMU (VIDEO)

Preksinoć je naša najpoznatija dizajnerka Verica Rakočević (73) još jednom demonstrirala zašto nosi takav epitet, kada je pred čak pet stotina okupjenih uvanica u jednom elitnom beogradskom hotelu organizovala još jednu od svojih čuvenih modnih revija, a ova je poslužila da publici predstavi Veričine modele za sezonu jesen/zima 2021/22. Kolekcija nosi naziv "Eskapizam" a prisutni novinari želeli su da znaju u čemu danas dizajnerka pronalazi beg od svakodnevice, ali i na koje načine to čini. I mi smo razgovarali s kreatorkom, a inspirisana veoma uspešnom večeri odgovorila je i mnogo više nego što smo očekivali.

- U životu nikada nisam bila ljubomorna. Kada nisam imala pare za cigare, družila sam se sa ženom koja je imala Maserati. Ono što mislite drugima, vraća se vama. I zato moram da priznam, mene pandemija poslovno uopšte nije pogodila, a došli smo u vreme kada je neprijatno da kažete kada vam je dobro. Trendove ne pratim, uopšte me ne zanima kako je izgledala "Met gala". Ja sam jedna romantična starica i kod mene je sve klasično. Mnogo sam jednostavnija od svega toga, sadim paradajz na Avali, igram se sa kučetom, kosim travu i uživam. Imam i tu sreću da imam svekrvu koja nam uvek spremi savršenu zimnicu - izjavila je Verica, a zbog čega ne samo da je pobegla iz grada već gleda da pobegne još dublje u šumu saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading