Celebrity News

Njihova lepota će vas zaseniti: Ko su i čime se bave sestre Petra Benčine (FOTO)

Sestre Petra Benčine, Nada i Ana Benčina iako su bliznakinje nimalo ne liče, a dosta se razlikuju i karakterno. Dok se Nada bavi odnosima s javnošću, Ana je balerina, koreograf i učitelj plesa, a obe gaje neizmernu ljubav prema članovima svoje mnogobrojne porodice.

Njihova lepota će vas zaseniti: Ko su i čime se bave sestre Petra Benčine (FOTO)

Petar Đorđević

Petar ima i starijeg brata Igora (39), a svo četvoro vrlo su vezani i ne može da prođe niti jedno slavlje ili važan događaj da nisu zajedno, iako vrlo često Nada i Ana nisu u Beogradu jer obožavaju da putuju i istražuju nove destinacije. 

Pročitajte: Više nije tajna: Evo kakav odnos sa svekrvom ima Tamara Dragičević (foto)

Sestre, o čijoj lepoti je nepotrebno govoriti, ne vole publicitet i retko kada se sa braćom glumcima mogu videti u javnosti. Svaka od njih fokusirana je na svoj put, te tako Ana uživa u pedagoškom radu. Ima svoju plesnu školu, a pored baleta zanimaju je i pčelarstvo, kampovanje, ali i planinarenje i ekstremni sportovi. Nedavno se pratiocima na “instagramu” pohvalila da se popela na Bobotov kuk 2523 metra nadmorske visine. S obzirom na to da se bavi sportom može se pohvaliti i vitkom linijom, a sestra bliznkainja nimalo u tome za njom ne kaska.

Pročitajte: Brata Petra Benčine znate iz mnogih filmova i serija! Koji je bolji frajer? (FOTO)

Nada je nedavno diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka, gaji ljubav prema konjima, a zbog dečka sportiste neko vreme živela je u Rusiji. 

Pročitajte: Prelepo! Detalj u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine ima posebno značenje (FOTO)

Sestre Petra Benčine vredne su i vrlo uspešne svaka u svom domenu, a ovih dana posebno su ponosne na aplauze koje glumac dobija povodom uloge u filmu “Toma”. Takođe su radosne što se oženio i ima decu i uživaju da provode vreme sa bratanicom Stašom i bratancem Lazarem, čijoj su proslavi drugog rođendana na Hvaru prisustvovale.

Budući da ima veliku ali složnu porodicu Petar je svojevremeno umeo da kaže da bi i sam voleo da ima više od dvoje dece, a njegova supruga Tamara Dragičević se sa tim slažila.

 

 

Komentari (0)

Loading