Celebrity News

Bez glamura i luksuza: Evo kako Ceca i Bogdan provode romantičan vikend u dvoje (FOTO)

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović trenutno su jedan od javnosti najinteresantnijih emotivnih parova. Javnost budno prati svaki njihov korak, a kako Ceca sada ima puno posla, zbog čega se manje viđaju, poželeli su da vikend provedu sami, daleko od radoznalih pogleda, u tišini prirode i jedno uz drugo.

Bez glamura i luksuza: Evo kako Ceca i Bogdan provode romantičan vikend u dvoje (FOTO)

Luksuzni hoteli, romantične destinacije u inostranstvu, na to prvo pomislimo kada pročitamo romantični odmor Bogdana Srejovića i Cece Ražnatović. Međutim, ovoga puta par se odlučio za sasvim drugačiji tip odmora.

Luksuz i sjaj ovog puta Ceca i Bogdan zamenili su vilom u etno stilu, u kojoj će imati sve pogodnosti kao u ekskluzivnim hotelima, a opet će uživati u privatnosti i miru, okruženi prirodom.

Instagram

 

Pored vile sa etno enterijerom, par će moći da uživa i u otvorenom bazenu u sklopu ušuškanog dvorišta, sigurni da ništa neće narušiti njihovu intimu.

Pročitajte: Ova fotografija je dokaz kakva je zaista veza Cece i Bogdana

Instagram

 

Kako su konstantno pod budnim okom javnosti, ovoga puta Veca i Bogdan poželeli su da se osame, uživaju u svojoj ljubavi, negde gde ih niko neće videti i odmore od vreve, koja je zbog brojnih obaveza postala sastavni deo njihove svakodnevice.

 

Komentari (0)

Loading