Celebrity News

"BILO JE VEOMA TEŠKO": Ministar Siniša Mali iznenadio Srbiju emotivnim detaljima o izazovima odrastanja (FOTO)

Siniša Mali progovorio je o nepoznatim detaljima iz detinjstva.

"BILO JE VEOMA TEŠKO": Ministar Siniša Mali iznenadio Srbiju emotivnim detaljima o izazovima odrastanja (FOTO)

Retke su prilike da o ministru finansija u Vladi Srbije Siniši Malom (49) čujemo bilo šta a da se strogo ne tiče njegovog posvećenog rada u pomenutom sektoru. Zato je njegovo gostovanje u emisiji "Šok tok" na Prvoj televiziji od pre nekoliko dana obradovalo mnoge gledaoce koji su želeli da saznaju nešto više o njegovom životu i zbilja su dobili jedinstvenu priliku da čuju do sada nepoznate informacije.

Najpre je otkrio da je i dan danas u redovnom kontaktu sa dugarima iz škole, što je za svaku pohvalu.

- Za njih sam i dalje Singe, Sige, Mali, imam razne nadimke. Mi se znamo iz drugog vremena, to je odnos iz detinjstva, prošli smo mnogo toga zajedno, tako da to ne možete da zaboravite. Drago mi je što smo i dalje svi tu i što se pomažemo koliko možemo. Voleo bih da i moji klinci mogu danas da razviju takve odnose - istakao je ministar.

Prisetio se i vremena koje je proveo na studijama u Americi. Na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, u trećoj godini bio je student generacije. Kako je rekao, nakon prve godine studija u Americi, a zato što se naročito istakao među ostalim kolegama, jedan profesor mu je ponudio da bude asistent:

- To su bile korporativne finansije. Postao sam asistent na pet predmeta. Jel možete zamisliti kako je to, ja stranac bio sam asistent njima u Americi na Univerzitetu. I pritom nešto i zaradite, jer je to bilo plaćeno - ispričao je Siniša.

Jedan od najemotivnijih trenutaka u emisiji dogodio se kada se ministar prisetio trenutka kada mu je, tokom studiranja u Americi, preminula majka.

- Teško je kada niste tu, a setite se majke koja vas je gledala na aerodromu dok ste odlazili u drugu zemlju. U međuvremenu niti je ona mogla da dođe kod mene jer nije dobila vizu, niti sam ja mogao da dođem kod nje. Otac je u Beogradu, brat takođe, ja hoću da se vratim, oni kažu nemoj slučajno i izdržao sam nekako - opisao je ministar jedan od najtežih momenata u svom životu i dodao:

- Taj mali novac koji sam tamo zarađivao njima sam slao. Bilo je teško, čujete da tamo padaju bombe, a ne znate ni šta se ni gde dogodilo. Kada sam se vraćao u Srbiju, prelomila je želja da budem sa bratom i ocem. Želeo sam da dam svoj doprinos razvoju Srbije, imao sam neko znanje koje sam želeo da prenesem - ispričao je Mali o svom povratku u Srbiju.

Komentari (0)

Loading