Celebrity News

400.000 evra za prvi porodični dom! Kaća i Gobelja kupili stan na Novom Beogradu u kome će živeti sa ćerkicom

Stan Katarine Grujić i Marka Gobeljića na Novom Beogradu biće prvi porodični dom tek venčanog para i nekretnina u kojoj će po rođenju ćerkice Katje sviti porodično gnezdo.

400.000 evra za prvi porodični dom! Kaća i Gobelja kupili stan na Novom Beogradu u kome će živeti sa ćerkicom

Stan Katarine Grujić i Marka Gobeljića nalazi se u luksuznom stambenom komplekus na Novom Beogradu, a prema pisanju domaćih medija, sve će biti gotovo za mesec dana, kada će se Kaća i Gobelja useliti u svoj porodični dom, spremni za dolazak ćerkice Katje.

- Kaća i Marko su kupili prostran stan od stotinak kvadrata u sve popularnijem ekskluzivnom naselju gde već žive Saša Kovačević, Milica Pavlović, Steva AnđelkovićMilica Todorović, Filip Krajinović i mnogi drugi, s tom razlikom što su se oni odlučili za nekretninu koja se nalazi u kuli ovog kompleksa - priča izvor blizak paru za domaće medije.

Pročitajte: Najskuplji estradni dom - Zavirite u luksuznu vilu Katarine Grujić na Voždovcu (FOTO)

- Za ovaj životni prostor iskeširali su sumu od 400.000 evra. Stan ima dva kupatila s italijanskom keramikom i sanitarijama od kojih je jedno vezano za njihovu spavaću sobu, prostran dnevni boravak sa spuštenim plafonima, dve spavaće sobe, dečju sobu, posebnu prostoriju za garderober i terasu koja se prostire duž celog stana. Kupili su čak i dva garažna mesta jer svako od njih ima svoj automobil.

Iako je Kaća u blagoslovenom stanju, nije želela da prpopusti bilo koji segment uređenja stana. Sve izmene urađene su prema njenim željama i instrukcijama.

- Kaća je imala ideje vezane za svoj novi životni prostor. Investitori su joj naravno izašli u susret, a baš to je i podiglo cenu stana. Posebne zahteve imala je što se tiče rasvete u stanu, a najviše pažnje posvetila je sređivanju sobe za svoju mezimicu.

Pročitajte: Ekskluzivni video - STORY vas vodi na romantično venčanje Katarine i Marka Gobeljića: Zavirite u pravu bajku budućih roditelja

- Za kupovinu ove nekretnine bila je presudna lokacija i sam koncept organizacije naselja, što je Grujićevu posebno oduševilo. Kaća je dosta zauzeta, a uz sve to je kupoholičarka i ima bogat društveni život. Kula na Novom Beogradu je savršeni izbor jer se u okviru nje nalazi i tržni centar, teretana, velnes centar, bioskop, restorani… pa će joj praktično sve biti nadohvat ruke i na dva-tri koraka od porodičnog gnezda - završava izvor za "Alo".

Podsetimo, Kaća je do udaje živela u porodičnom domu na Voždovcu, koji odiše luksuzom i porodičnom toplinom.

Komentari (0)

Loading