Celebrity News

Odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović ponovo iznenadio: Džejla donela vežnu odluku, a evo šta kaže Marija!

Džejla Ramović i Marija Šerifović neretko su u žiži medijskog interesovanja, a njihov odnos ne prestaje da se komentariše. Ipak, posle ove odluke Džejle Ramović, mnogi su se zapitali šta će reći Marija?

Odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović ponovo iznenadio: Džejla donela vežnu odluku, a evo šta kaže Marija!

Džejla Ramović naime svoje pratioce na društvenim mrežama obradovala je lepim vestima i konačno je otkrila da je fakultet, za koji se posvećeno pripremala, upisala u Španiji.

Džejla je naime tokom ovog leta dva puta posetila Španiju, prvi put kako bi predala dokumentaciju za fakultet, a drugi, kako bi ga upisala.

Pročitajte: Konačno istina - Evo šta majka Džejle Ramović misli o Mariji Šerifović

 

 

Mnogi su se zapitali kako će ova odluka uticati na odnos Džejle i njene mentorke i prijateljice Marije Šerifović, koje su već dugo u žiži interesovanja zbog svog bliskog druženja.

Međutim, odnos Marije i Džejle ponovo je iznenadio javnost, a one su dokazale da je njihovo prijateljstvo izuzteno jako!

Naime, podsećamo vas da je Marija zajedno sa Džejlom i njenom majkom posetila Španiju ovog leta, čime je Džejli pružila svoju beskonačnu podršku u novom životnom poglavlju, koje za mladu pevačicu uskoro započinje.

Pročitajte: Sve se vidi - Ovaj snimak najbolje pokazuje u kakvom su zaista odnosu Marija Šerifović i Džejla Ramović

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading