Celebrity News

Prerano ih je napustio: Udovica i ćerke Nenada Nenadovića skrhane bolom

Sahranjen Nenad Nenadović, danas u Aleji zaslužnih građana, prenose mediji. Neutešna udovica, ćerke, prijatelji i kolege preminulog Nenada okupili su se da odaju poslednju počast glumcu i isprate ga na večni počinak.

Prerano ih je napustio: Udovica i ćerke Nenada Nenadovića skrhane bolom

Emotivni ispraćaj preminulog Nenada Nenadovića odigrao se danas na Novom groblju, a ispred kapele, okupili su se njegovi najbliži: majka Živka, udovica Snežana, ćerke Jana i Mina, kao i glumčeve brojne kolege i prijatelji. 

Pročitajte: TUGA - Preminuo glumac Nenad Nenadović u 57. godini života

Ata Images

 

Nakon potresne komemoracije u "Teatru Vuk" , sahrana se održava u Aleji zaslužnih građana, gde je sahranjen Nenad Nenadović, pored Minje Subote.

Na večni počinak Nenada Nenadovića su ispratile mnogobrojne kolege, porodica i prijatelji, među kojima su bili: Milica Milša, njen suprug Žarko Jokanović, Svetislav Goncić, Sandra Bugarski, Đorđe Stojković, Milan Kalinić, Andrija Milošević, Nikola Kojo, Miki Damjanović, Milan Karadžić, Dejan Lutkić, Boda Ninković, Dragan Petrović Pele, Viktor savić i drugi

Pročitajte: TUGA: Preminuo glumac Nenad Nenadović u 57. godini života

ataimages

 

Neutešna udovica Snežana, snažno je grlila ćerke Nenada Nenadovića, Janu i Minu, koje su jedva stajale na nogama, skrhane bolom. U jednom trenutku Jani je pozlilo, te su pritrčali da joj pomognu, donevši joj vode. Snežana i njene ćerke, kako prenose mediji, nisu odmah smogle snage da u kapeli stanu pored sanduka, u kojem počiva njihov voljeni suprug i otac, a grobljem je vladao muk i tuga zbog ovog ogromnog gubitka. Nakon što je glumac sahranjen, kako prenosi "Blic", neutešna Snežana ćerkama je tiho izustila "Dobro je" dok ih je grlila.

Podsetimo, glumac Nenad Nenadović preminuo je od posledica korona virusa u 57. godini života. Njegovu karijetru obeležile su mnoge uloge, od kojih je u poslednje vreme bila najzapaženija uloga Brunera u seriji "Igra sudbine" . Dobitnik je više nagrada, između ostalih tri "Buhine" nagrade za predstave “Tri musketara" i "Princ - arkadna avantura". Iza sebe je ostavio suprugu Snežanu i ćerke Janu i Minu.

 

Komentari (0)

Loading