Celebrity News

LUKSUZ NA KOSMAJU: Zavirite u NOVI dom Elene Karaman vredan MILION EVRA (FOTO)

Novi dom Elene Karaman, koštao je papreno, ali dizajnerka nameštaja nije žalila ni dinara, kako bi napravila i uredila svoju oazu mira, koja je prepuna posebnih detalja, u njenom prepoznatljvom stilu.

LUKSUZ NA KOSMAJU: Zavirite u NOVI dom Elene Karaman vredan MILION EVRA (FOTO)

Dizjanerka enterijera, Elena Karaman, nakon razvoda od biznismena Jugoslava Karića, odlučila je da pazari imanje na Kosmaju, i napravi temelj svog novog života. Osim placa, ćerka Verice Rakočević kupila je i šumu, kako bi zaštitila svoju privatnost i imala dodatnog prostora u prirodi.

Kako piše “Blic”, novi dom Elene Karaman sagrađen je od prirodnih materijala, koji sačinjavaju i unutrašnjost, a velelpna vila ima 300 kvadrata.

- Elena je sama dizajnirala nameštaj, ali i neke antikvitete je već naručivala iz inostranstva, a koji su autentični i unikatni pa im je cena više desetina hiljada eva. Sada sama kreči dom, ali isto tako i oslikava zidove s obzirom na to da je to njen hobi koji gaji godinama. Veliku pomoć dobija od majke, ali i sinova, ali isto tako želi koliko je moguće sve sama da završi. U domu se nalazi posebna prostorija za njene rituale kojih se nije odrekla. Vila koja je usred šume izgleda bajkovito i ujedno moderno, a od cene koje je uložila zastaje dah. Čuo sam da je uložila preko milion evra. Kako za gradnju, tako za nameštaj i razne antikvitete i slike kojima će opremiti enterijer. Ona je veliki ljubitelj umetnosti, a dela vrhunskih majstora koštaju. Ne žali novac, samo da je opremi kako je zamislila - kaže za pomenuti medij, dobro obavešten izvor.

Pročitajte: NE ŽELIM DA JE PRODAM! Zavirite u luksuznu vilu na primorju u kojoj su Elena i Jugoslav bili srećni zajedno

 

 

Takođe, anoniman izvor otkrio je da se porodica navikla na život u prirodi, te da Elena odgaja decu u tom duhu, kao i da će biti mnoštvo životinja na imanju, uz organsku baštu.

- Svi su se već navikli na taj način življenja. Srodili su se sa prirodom. Ona ih je učila koliko je priroda značajna i deca su od malena odgajana u tom duhu. Sada gleda i da kupi neke životinje koje bi gajila na imanju, a imaće i svoju baštu organskih proizvoda - ističe izvor.

Nakon razvoda, Elena i Jugoslav Karić prodali su kuću na Kosmaju Jeleni i Novaku Đokoviću za tri miliona evra, kako su pisali mediji, a sada je dizajnerka sagradila vilu pored kuće bivšeg devera Bojana Karića.

Pročitajte: Plava kosa, bez silikona i hijalurona - Da li biste prepoznali Elenu Karaman na ovoj fotografiji iz devedesetih? (FOTO)

screenshot

 

Takođe, Elena je svoje rituale primenila i na temelju kuće, koji je sama blagoslovila.

- Ne ja ne pravim kuće, ja ostavljam tragove svoje duse u hramovima kako nazivam projekte koje radim..Zašto hram? Zato što je u njemu uvek uzvisena vibracija, u njima komuniciramo sa božanskim i nalazimo mir.. To je za mene dom - napisala je Elena Karaman na svom “Instagram profilu” .

Komentari (0)

Loading