Celebrity News

Borba sa opakom bolešću nije bila jedina: Ove detalje života Nade Obrić malo ko zna!

Borba Nade Obrić za zdravlje bila je teška i duga, sudeći po tome da je pevačica četiri puta vodila bitku sa opakom bolešću. Takođe, nedavno u jednoj emisiji otriveno da je ona vodila još jednu tešku borbu, odgajavši dve devojčice koje su ostale bez roditelja, kojima je dala sve od sebe da ih izvede na pravi put.

Borba sa opakom bolešću nije bila jedina: Ove detalje života Nade Obrić malo ko zna!

Legenda narodne muzike, Nada Obrić, prošla je vrlo teške životne situacije kada je obolela od teške bolesti. Život je nije mazio, niti joj je bio lak, ali ona je nekako uvek pronalazila snagu da se izbori sa svim nedaćima. Njena snaga i humanost ogleda se u činjenici da je prihvatila i uzela k sebi dve devojčice koje su ostale bez majke, kako bi ih izvela na pravi put i ogajila tako da im ništa ne nedostaje.

U emisiji "Magazin in" Jelena Trivan otkrila je da je Nada Obrić odgajila izvesnu Maju i njenu sestru Sašku, što javnost nije znala. Borba Nade Obrić za dobrobit tih devojčica prepričava se i dan danas, a pevačica je u suzama potvrdila tu priču.

Pročitajte: Emotivna ispovest Nade Obrić - DOKTORI SU BILI U ŠOKU KAD SE BOLEST VRATILA

Luka Šarac

 

- Ovo je nešto najdivnije, Maja i Saška su rođene sestre. Zaista sam ih odgajila od srca, jer su ostale bez majke. Maja je bila najslađa. Ipak su to deca koju ja nisam rodila, a tako da pričaju o meni- izjavila je Nada u pomenutoj emisiji, ne uspevavši da zadrži suze.

Komentari (0)

Loading