Celebrity News

Potez Atine Tošić koji je zbunio i iznenadio SVE! Evo zašto se danas priča samo o Karleušinoj i Duškovoj ćerki

Atina Tošić "Instagram" je oduševila svojim objavama, pa je na pomenutoj društvenoj mreži već prati oko 130 hiljada ljudi. Njene objave do sada su oduševljavale njene vršnjakinje, a ona je važila za vodeću trendseterku u svojoj generaciji, a onda je usledio gest koji je iznenadio njene pratioce.

Potez Atine Tošić koji je zbunio i iznenadio SVE! Evo zašto se danas priča samo o Karleušinoj i Duškovoj ćerki

Naime, Atina Tošić pokazala je da je već od malih nogu izuzteno talentovana za "show biz", a talenat za medijsku pažnju, nasledila je od svoje majke Jelene, čiji se svaki postupak na društvenim mrežama komentariše.

Atina je ovog puta, s početkom nove školske godine, ali i modne sezone obrisala sve fotografije nastale tokom leta za nama. Čak i fotografije rođendanskog putovanja u Pariz nestale su sa njenog "Instagrama".

Ovaj potez iznenadio je njene pratioce, jer su objave Jelenine ćerke brojale hiljade lajkova i mnoštvo pozitivnih komentara.

Pročitajte: Ćerke Jelene Karleuše potpuno različite, a opet iste mama - Fotografije iz detinjstva Jelene Karleuše podelile fanove!

Instagram

 

Zašto je Atina Tošić "Instagram" objave obrisala javnosti nije poznato, ali mnogi misle da za jesenju sezonu sprema mnoštvo zanimljivih modnih objava, koje će njenom profilu dati nešto drugačiji, zreliji sadržaj.

Šta se krije iza ovog postupka mlade devojčice, koja je na društvenim mrežama već velika zvezda, ostaje da vidimo. Ipak, sigurno je da je uspela da privuče veliku pažnju i zaintrigira one, koji pomno prate svaki potez ćerki Jelene Karleuše.

Komentari (2)

Loading
Mima

08:39 29.09.2021

Pa ona izgleda ko da ima 20 a ne 14 godine. Strašno i ne razumem zašto se piše dali je obrisala slike ili nije koje gluposti i ima toliko pratioca neni imala da roditelji imaju vremena i objasne svojoj deci da to što radi radi zahvaljujući parama oca nije ništa sama stekla.

Andrijana

07:47 02.10.2021

Lepa devojčica,obe ćerke su joj lepe,a rekla bih i baš skromne i dobre devojčice.