Celebrity News

Čovek koji je Goci okrenuo život naglavačke, a nije ni Ivan ni Raša! Šokiraće vas kako posle svega priča o svojoj velikoj devojačkoj ljubavi

Bivši dečko Goce Tržan, koji je svojevremeno bio glavna tema u domaćoj javnosti, kada je za jedan njen koncert kupio sve karte, kako bi pevala samo za njega. Bio je njena najveća devojačka ljubav, koja ipak nije opstala, a evo kako danas, posle svega pevačica govori o njemu.

Čovek koji je Goci okrenuo život naglavačke, a nije ni Ivan ni Raša! Šokiraće vas kako posle svega priča o svojoj velikoj devojačkoj ljubavi

Andreja Damnjanović

Bivši dečko Goce Tržan, pred kojim je svojevremeno držala čuveni "koncert za jednu osobu", Dejan Dragojlović, bio je njena velika ljubav.

Iako je njen tadašnji menadžer Gane Pecikoza tvrdio da je reč o marketinškom triku,Goca je oštro reagovala, iznela svoju stranu priče i sa svojim kumom Pecikozom prekinula saradnju.

- Da je to istina mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Sava Centar. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marketinškom triku. U tom trenutku ja sam izdala album "Želim da se promenim". Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu - objasnila je Goca u emisiji "Iz profila".

Pročitajte: Posle suza i razočarenja - Konačno lepe vesti u životu Goce Tržan! (FOTO)

Ipak, ljubav nije opstala, a Dragojlović i Goca krenuli su svako svojim putem.

On je pažnju javnosti ponovo privukao kada je bio hapšen tokom operacije "Kraba" zbog navodnih malverzacija sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju. 2016. godine Dragojlovića je sud oslobodio ovih optužbi.

Komentari (0)

Loading