Celebrity News

Život s njim bio joj je noćna mora: Ovako danas izgleda Dejan "Šeik", najveća ljubav Goce Tržan i krivac za "koncert za jednu osobu" (FOTO)

Bivši dečko Goce Tržan, koji je svojevremeno bio glavna tema u domaćoj javnosti, kada je za jedan njen koncert kupio sve karte, kako bi pevala samo za njega, bio je njena najveća devojačka ljubav, koja ipak nije opstala, a evo kako danas, posle svega pevačica govori o njemu.

Život s njim bio joj je noćna mora: Ovako danas izgleda Dejan "Šeik", najveća ljubav Goce Tržan i krivac za "koncert za jednu osobu" (FOTO)

Bivši dečko Goce Tržan, pred kojim je svojevremeno držala čuveni "koncert za jednu osobu", Dejan Dragojlović, bio je njena velika ljubav.

Iako je njen tadašnji menadžer Gane Pecikoza tvrdio da je reč o marketinškom triku,Goca je oštro reagovala, iznela svoju stranu priče i sa svojim kumom Pecikozom prekinula saradnju.

- Da je to istina mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Sava Centar. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marketinškom triku. U tom trenutku ja sam izdala album "Želim da se promenim". Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu - objasnila je Goca u emisiji "Iz profila".

Pročitajte: Posle suza i razočarenja - Konačno lepe vesti u životu Goce Tržan! (FOTO)

Ipak, ljubav nije opstala, a Dragojlović i Goca krenuli su svako svojim putem.

On je pažnju javnosti ponovo privukao kada je bio hapšen tokom operacije "Kraba" zbog navodnih malverzacija sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju. 2016. godine Dragojlovića je sud oslobodio ovih optužbi.

Bivši dečko Goce Tržan ostavio je u njenom životu, pored lepih uspomena i ozbiljne traume. Naime, iako nikada nije imenovala osobu pored koje je pretrpela ozbiljno nasilje, Goca, koja je o tome govorila još 2017. godine, istakla je da je u svom emotivnom životu imala izuzetno težak period pre braka sa Ivanom, a mnogi su u tome prepoznali upravo Dragojlovića.

- Ne zanima me da li se on našao u priči, nije to nešto što me brine. Da sam htela da se zna ko je on rekla bih otvoreno, to je deo mog života, moje ličnosti, onoga što smatram da sam preživela i da me je nečemu naučilo. Nije bitno ko je to uradio nego da sam preživela i kako sam se izborila - govorila je Goca tada za medije.

Komentari (0)

Loading