Celebrity News

Potpuno neočekivano Suzana Jovanović i Saša Popović doneli odluku o SVOJIM MILIONIMA koja je sve iznenadila!

Suzana Jovanović i Saša Popović, kako pišu domaći mediji, spremni su za novo poglavlje u životu. Reč je naravno o pokretanju novog biznisa, nakon što su pre nekoliko meseci prodali svoje deonice "Granda".

Potpuno neočekivano Suzana Jovanović i Saša Popović doneli odluku o SVOJIM MILIONIMA koja je sve iznenadila!

Poznato je da Saša Popović ne može bez posla, pa je već osmislio novi biznis u koji će pametno uložiti novac od prodaje svojih deonica "Granda". Ovoga puta u biznisu će mu pomagati i supruga Suzana, koja je nedavno, posle višegodišnje pauze izdala novi album.

Naime, kako saznaju domaći mediji Suzana Jovanović i Saša Popović odlučili su da pokrenu biznis sa nekretninama.

Petar Đorđević

 

- Kupili su nekoliko placeva na Bežanijskoj kosi, a dobro znamo koliko su luksuzna naselja na Bežaniji, i to baš u delu gde je njihoba porodična vila - priča izvor za "Scandal!" i dodaje:

- Grade se luksuzni stanovi od 100 kvadrata sa velikim balkonima, ali u ponudi imaju manje stanove, čak i garsonjere. Vode se devizom da imaju ponudu za svačiji džep, a isto tako ne manjkaju na kvalitetu.

- Kako sam načuo jednu zgradu su već rasprodali, tačnije uzeti su svi stanovi dok su još u izgradnji, jer je tako malo povoljnija cena, a i Sale svim kupcima izlazi u susret jer razume da su vremena teška - priča izvor i dodaje da se i Suzana pridružila suprugu u novom porodičnom biznisu.

- Suzana se bacila na prodaju, to je njen deo posla, a i Sale uživa - zaključuje izvor dodajući da Saša Popović nikako ne može biti klasičan penzioner, zbog čega se i okrenuo novom poslu.

Pročitajte: Niko nije očekivao - Saša Popović i Suzana Jovanović doneli odluku koja je zapanjila i njihovu decu

Petar Đorđević

 

Ipak, bračni par Popović još uvek se nije oglasio kako bi potvrdio, ali ni demantovao napise o novom biznisu, u koji prema navodima izvora planiraju da uključe i svoju decu.

Komentari (0)

Loading