Celebrity News

OVA SMS PORUKA je ZAUVEK uništila odnos Marininog sina Laće i Cece Ražnatović! Evo šta mu je poslala

Sukob Cece Ražnatović i Milana Laće Radulovića, prema saznanjima domaćih medija, datira iz prošlosti, a sada su otkriveni razlozi zbog čega je do sukoba došlo.

OVA SMS PORUKA je ZAUVEK uništila odnos Marininog sina Laće i Cece Ražnatović! Evo šta mu je poslala

Nakon što je, prema pisanju medija, Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković udaljio Svetlanu Cecu Ražnatović sa sahrane svoje majke, javnost je ostala zatečena i u prvi mah jasno je bilo da je u pitanju neki sukob iz prošlosti, koji je zahladneo odnose između Laće i Cece i doveo do pomenutog incidenta.

Naime, kako prenosi "Pink.rs" sukob Cece Ražnatović i Milana Laće Radulovića počeo je kada je sin Marine Tucaković javno govorio o tome da će tužiti Ražnatovićevu zbog navodno neporavnatih računa oko pesme za Cecinu ćerku Anastasiju Ražnatović koju je on napisao. Tim povodom, pokojna Marina svojevremeno se oglasila, objasnivši da ona stoji samo iza svojih stavova i dela.

- Meni Laća nije napravio nijedan problem sa pevačima zbog svega što je iznosio javno. To je njegova stvar, nek piše po društvenim mrežama šta hoće, u tom pogledu on je potpuno drugačiji od mene. Ja se ne izjašnjavam, a on neka priča. To što je pričao da ide na sud sa Cecom i da ju je tužio, nema ništa od toga. Ma kakav sud? Da li je to rekao u afektu ne znam, ali što se tiče tužbe sa Cecom, to ne postoji. Ja mu stalno kažem: "Sine moj, treba da napraviš neki kompromis, nemoj sve brzo i tako...", ali ne vredi, on sve radi usijane glave, zato ne mogu da utičem na njega, više nije mali. Sarađujemo sa istim pevačima, ali nije mi napravio nijednu svađu, niti neprijatnost. Ja sam se posle tih njegovih ispada u javnosti i po društvenim mrežama čula sa Cecom, radim joj pesme, ali ništa o njemu nismo pričale. Ne ulazim u te njegove probleme, ja sam ja, a on je on - govorila je tada Marina, piše pomenuti medij.

Pročitajte: Incident na sahrani Marine Tucaković - Laća udaljio Cecu sa sahrane svoje majke

ATA Images

 

Iako su Svetlana i Marina dugi niz godina dobro sarađivale, sudeći po tome da je naš najpoznatiji tekstopisac napisala broje hitove za Cecu, Laća Radulović pre nekoliko meseci napisao je na svom "Twitter" nalogu kakvu SMS poruku mu je Ražantovićeva poslala, te shodno tome, stiče se utisak da je sukob tada i počeo.

- Da se razumemo. Jer ne mogu više da krijem informacije: Jedne noći, poslala je meni poruku: Meni je to skupo ko Marina! Pre toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcenjen i uvređen na nivou: "Skupo mi ko majka" . Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće pravda - glasi deo objave sina Marine Tucaković na društvenim mrežama, prenosi pomenuti medij.

Sudeći po Laćinom gestu na sahrani svoje majke, sukob sa Svetlanom Cecom Ražnatović i dalje je u toku, a kakav će epilog dobiti, ostaje vreme da pokaže.

Komentari (0)

Loading