Celebrity News

Ovaj SLAVNI glumac kog je cela Jugoslavija obožavala je prvi muž Cece Bojković i Kajin otac (FOTO)

Prvi muž Cece Bojković bio je slavni pozorišni i filmski glumac, a glumica se za njega udala izuzetno mlada.

Ovaj SLAVNI glumac kog je cela Jugoslavija obožavala je prvi muž Cece Bojković i Kajin otac (FOTO)

Naša proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković imala je ljubavni život koji bi mogao stati u neki roman, a o svom privatnom životu nije puno komentarisala javno. Poznato je da se Ceca udavala tri puta, a javnost najviše pamti njenog prvog supruga koji je bio legendarni glumac.

Prvi muž Cece Bojković, za kojeg se udala kada je bila treća godina studija, bio je Miloš Žutić. Njih dvoje upoznali su se kada je Svetlana postala član pozorišta DADOV, a 1972 rodila im se ćerka Katarina.

Međutim, prema pisanju medija, ljubav između Svetalne i Miloša doživela je krah kada se ona zaljubila u drugog muškarca. U pitanju je bio reditelj Ljubomira Muci Draškić, što je otvoreno i priznala svom tadašnjem mužu.

Pročitajte: FOTOGRAFIJA DANA - Evo kako su izgledale Svetlana Bojković i Katarina Žutić pre 24 godine, a mnogi komentarišu samo jedno!

Privatna Arhiva

 

O ocu svoje ćerke, glumica je uvek govorila sa velikim poštovanjem, te da je on igrao veliku ulogu u njenom životu.

- To što smo Miša i ja bili poznati njoj nije bilo čudno, jer smo je od malih nogu stalno vodili u pozorište, pa onda iza scene i u bife. Stasavala sam s Milošem od svojih nepunih osamnaest godina pa sve do trideset pete, i to je bio izuzetno bitan period u mom formiranju. A onda je došlo do svakodnevnih, sitnih neslaganja. Verovatno sam bila neiživljena kao žena, jer mi je on bio i prvi ozbiljan dečko. Možda se i ne bih razvela da sam bila starija i zrelija. Ali eto, bilo je tako kako je bilo - rekla je svojevremeno Svetlana za "Glossy".

Komentari (0)

Loading