Celebrity News

Dragana u zagrljaju svoje dece Marka i Manuele! Pogledajte retku porodičnu fotografiju folk dive, SVI KOMENTARIŠU SAMO JEDNO

Fotografija Dragane Mirković nastala pre mnogo godina, dirnula je domaću javnost, sudeći po tome da je emotivna i pokazuje koliko je folk diva brižna majka.

Dragana u zagrljaju svoje dece Marka i Manuele! Pogledajte retku porodičnu fotografiju folk dive, SVI KOMENTARIŠU SAMO JEDNO

Jedna od najpopularnijih zvezda sa naših prostora, Dragana Mirković, posvećena je majka i supruga i porodica joj je na prvom mestu. O tome svedoči i uspomena iz porodičnog albuma, koja je nedavno ugledala svetlost dana, rastopila najtvrđa srca i posebno oduševila njene obožavatelje.

Fotografija Dragane Mirković zaista je dokaz njene posvećenosti i ljubavi koju gaji prema deci - Marku i Manueli. Davne 2004. godine, kada je nastala pomenuta uspomena, Dragana je imala potpuno drugačiji imidž od onog na koji smo navikli.

Pročitajte: Ceo Kasidol se okrenuo - Mantil haljina Dragane Mirković je vodeći trend ove jeseni (FOTO)

 

 

Pevačica je nosila vatreno crvenu boju kose, što joj je savršeno stajalo uz njen porcelanski ten, ali mnogi komentarišu da je ipak "rođena" da bude crnka, sudeći po tome da je njena duga, negovana, tamna kosa njen zaštitni znak.

Ono što je folk diva zadržala iz tog perioda jeste vedar duh, širok osmeh i ljubav prema svojim najmilijma, koja biva sve veća iz dana u dan.

Komentari (0)

Loading