Celebrity News

PORODILA SE MIRKA VASILJEVIĆ, ponosni tata konačno otkrio kog pola je beba

Porodila se Mirka Vasiljević, danas, donevši na svet četvrto dete, a njen partner Vujadin Savić tim povodom oglasio se na društvenim mrežama i otkrio pol bebe.

PORODILA SE MIRKA VASILJEVIĆ, ponosni tata konačno otkrio kog pola je beba

Glumica Mirka Vasiljević danas je rodila zdravu devojčicu, koju je i priželjkivala, a pol se nije znao do trenutka kada ponosi tata Vujadin Savić objavio na "Instagramu" kog je pola beba.

Porodila se Mirka Vasiljević i čestitke uveliko pristižu. S obzirom na epidemiološku situaciju u svetu, iako je želela da se porodi u Srbiji, glumica je ipak rodila dete na Kipru.

Pročitajte: Trudna Mirka Vasiljević otkrila sve detalje Vujadinovog neverstva!

Jakov Simovic

 

- S obzirom na to da je stomak poprilično porastao ne smem mnogo da se švrćkam, sedam u avione, te sada moram i ja malo da pričekam. U principu meni je termin početkom oktobra. S obizrom na to da se četvrti put rađa dete, kažu da sve to mnogo brže ide. Volela bih da sačekamo baš kraj septembra i uđemo u oktobar. Kako kažu stari, svaki dan je bitan i važan za bebu dok je u stomaku. Volela bih da ceo septembar beba ostane u stomaku. Ali videćemo, nije sve to moja volja i želja, već i sudbina - rekla je nedavno Mirka Vasljević, za "Prvu" , prenose mediji.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije - Ovako Mirka Vasiljević izgleda u petom mesecu trudnoće

 

 

Komentari (0)

Loading