Celebrity News

Tužan kraj modne bajke: Dragana Grnčarski podnela krivičnu prijavu za nasilje u porodici protiv muža Nebojše

Nebojšu Grnčarskog supruga Dragana prijavila za nasilje u porodici, saznaju mediji.

Tužan kraj modne bajke: Dragana Grnčarski podnela krivičnu prijavu za nasilje u porodici protiv muža Nebojše

Luka Šarac

Kako saznaje "Kurir", Dragana Grnčarski, prijavila je svog supruga Nebojšu Grnčarskog za zlostavljanje. 

Kako se dalje navodi, direktor jedne modne agencije ju je nazivao pogrdim imenima i lupao šamare, te da je i psihičko maltetiranje trpela dugo.

- U krivičnoj prijavi je navela da je psihičko maltretiranje, pretnje da će joj "je*ati majku kad je vidi i da će da dobije debele batine", trajalo mesecima, od septembra prošle godine, ali da je sve kulminiralo u januaru. Ona do sada nije želela da ga prijavi jer je verovala da će uspeti da reše nesuglasice - rekao je izvor za pomenuti medij.

- Pošto je, kako tvrdi, ona ćutala, Nebojša se dodatno iznervirao, vikao joj "mutava, progovori", a onda joj je lupio nekoliko šamara - dodaje izvor za pomenuti medij.

Takođe, Dragana je napustila zajednički stan u kojem je živela sa suprugom sa kojim ima troje dece.

Pročitajte: Dragana i Nebojša Grnčarski otvaraju vrata svog stana kod Botaničke bašte - Mi smo starinska porodica (foto)

Ata Images

 

- Vratila se nedelju dana kasnije na njegovu molbu. Verovala je u njegova obećanja da se to nikad više neće ponoviti i da se on iskreno kaje. Tada je sve prećutala i nije ga prijavila zbog dece. Međutim, skoro devet meseci kasnije, ipak je podnela prijavu za fizičko nasilje, jer je skupila hrabrosti da prekine agoniju koja je iz dana u dan bila sve gora - otkrio je za pomenuti medij prijatelj supruge vlasnika modne agencije.

Supruga Nebojše Grnčarskog dala je kratku izjavu povodom ove priče.

- Tačno je da sam podnela zahtev za razvod braka. Sve ostalo ne želim da komentarišem - rekla je bivša manekenka.

Sa druge strane, Grnčarski tvrdi da nasilja nije bilo.

- Fizičkog i psihičkog maltretiranja nije bilo. Ona je samovoljno, dok sam bio sa troje dece na putu, izašla iz stana i preselila se na nepoznatu lokaciju. Troje dece je ostavila sa mnom poslednja dva meseca. Za to vreme ih je zvala samo nekoliko puta i tri puta je bila u stanu da ih vidi. Čime se sada bavi i šta radi, nemamo nikakav uvid ni deca ni ja, a ostale stvari ćemo rešiti brakorazvodnom parnicom - poručio je on, za pomenuti medij.

 

Komentari (1)

Loading
Goga

13:18 04.10.2021

Veo.a glupo od njega jer je slao poruke i imao svedoka.