Celebrity News

Tužan kraj modne bajke: Dragana Grnčarski podnela krivičnu prijavu za nasilje u porodici protiv muža Nebojše

Nebojšu Grnčarskog supruga Dragana prijavila za nasilje u porodici, saznaju mediji.

Tužan kraj modne bajke: Dragana Grnčarski podnela krivičnu prijavu za nasilje u porodici protiv muža Nebojše

Kako saznaje "Kurir", Dragana Grnčarski, prijavila je svog supruga Nebojšu Grnčarskog za zlostavljanje. 

Kako se dalje navodi, direktor jedne modne agencije ju je nazivao pogrdim imenima i lupao šamare, te da je i psihičko maltetiranje trpela dugo.

- U krivičnoj prijavi je navela da je psihičko maltretiranje, pretnje da će joj "je*ati majku kad je vidi i da će da dobije debele batine", trajalo mesecima, od septembra prošle godine, ali da je sve kulminiralo u januaru. Ona do sada nije želela da ga prijavi jer je verovala da će uspeti da reše nesuglasice - rekao je izvor za pomenuti medij.

- Pošto je, kako tvrdi, ona ćutala, Nebojša se dodatno iznervirao, vikao joj "mutava, progovori", a onda joj je lupio nekoliko šamara - dodaje izvor za pomenuti medij.

Takođe, Dragana je napustila zajednički stan u kojem je živela sa suprugom sa kojim ima troje dece.

Pročitajte: Dragana i Nebojša Grnčarski otvaraju vrata svog stana kod Botaničke bašte - Mi smo starinska porodica (foto)

Ata Images

 

- Vratila se nedelju dana kasnije na njegovu molbu. Verovala je u njegova obećanja da se to nikad više neće ponoviti i da se on iskreno kaje. Tada je sve prećutala i nije ga prijavila zbog dece. Međutim, skoro devet meseci kasnije, ipak je podnela prijavu za fizičko nasilje, jer je skupila hrabrosti da prekine agoniju koja je iz dana u dan bila sve gora - otkrio je za pomenuti medij prijatelj supruge vlasnika modne agencije.

Supruga Nebojše Grnčarskog dala je kratku izjavu povodom ove priče.

- Tačno je da sam podnela zahtev za razvod braka. Sve ostalo ne želim da komentarišem - rekla je bivša manekenka.

Sa druge strane, Grnčarski tvrdi da nasilja nije bilo.

- Fizičkog i psihičkog maltretiranja nije bilo. Ona je samovoljno, dok sam bio sa troje dece na putu, izašla iz stana i preselila se na nepoznatu lokaciju. Troje dece je ostavila sa mnom poslednja dva meseca. Za to vreme ih je zvala samo nekoliko puta i tri puta je bila u stanu da ih vidi. Čime se sada bavi i šta radi, nemamo nikakav uvid ni deca ni ja, a ostale stvari ćemo rešiti brakorazvodnom parnicom - poručio je on, za pomenuti medij.

 

Komentari (1)

Loading
Goga

13:18 04.10.2021

Veo.a glupo od njega jer je slao poruke i imao svedoka.