Celebrity News

Jugoslav Karić nakon razlaza od Elene Karaman emotivniji nego ikada, ne može da zaustavi suze

Jugoslav Karić vrlo je emotivno podneo činjenicu da mu u braku sa Elenom Karaman više ne ide.

Jugoslav Karić nakon razlaza od Elene Karaman emotivniji nego ikada, ne može da zaustavi suze

Neko vreme se ozbiljno opirao ideji o razvodu, čak je demantovao novinske natpise, a kada mu je ponestalo argumenata da protivureči medijima, i još manje ostalo razloga da se bori za nešto što se davno ugasilo lagano je počeo da priznaje da je kraj neminovan. Pre izvesnog vremena pojavila se u javnosti informacija da je po okončanju brakorazvodne parnice Jugoslav sreću pronašao kraj manekenke Barbare Liljak, što su mnogi tumačili kao hvatanje za slamku spasa. Atraktivna Barbara uspela je da vrati osmeh na lice naslednika imperije Karić, ipak to nije bilo dovoljno. Pravi oporavak dogodio se tek nedavno na njegovom proputovanju po Kosmetu, što je podelio sa pratiocima na “instagramu”.

- Nekada u životu kada sve stane, kada se zaglavite neophodno je da se vratite na mesto odakle je sve počelo, kako bi mogli da nastavite dalje. To je za mene Peć, Pećka patrijaršija, porodica, prijatelji, Albanci, Srbi, to je moja vera u ljude, boga, ljubav. Sećam se dana pre  nekih 35 godina, kada sam kao klinac pravio društvo ocu. Prvo šetnja po korzou, kupovina Politike, pa za tatu kafa, a za mene kokta u pivnici kod kuma Miška - napisao je Jugoslav u kolumni objavljenoj u “Politici”, a zatim dodao koja ga je to stvar tokom posete rodnom gradu posebno osvestila. Šta je to što ga je navelo da uprkos bolnom razvodu shvati da je zapravo srećan čovek.

- Dok smo bili u Velikoj Hoči prišao sam svojoj drugoj sestri Jeleni Đoković i rekao jok koliko su tamošnja deca hrabra jer nemaju izbor. Za njih je danas i sutra jedno, tu su gde su. Objasnio sam joj da, kada ih ugledam, postajem svestan svoje privilegije. Mene je otac iščupao iz Peći i poslao u svet. Možda je znao šta sledi, možda nije ni slutio, možda je hteo više za sebe, više za mene. Ali me je odveo i poštedeo ratova, selidba, tuge i suza. Dok sam obilazio kompleks Pećke patrijaršije i odavao poštu na grobnom mestu svojoj babi Danici, dedi Janićiju i pradedi bio sam miran siguran i jak. U Beogradu sam u kolima, dok sam sumirao utiske izgubio tu sigurnost i počeo da plačem - napisao je emotivni Karić, koji suze ne krije, a prolio ih je mnogo u proteklom periodu. 

Pročitajte: Žestoki momci, sportisti i tatini sinovi... Kako su propali svi brakovi Elene Karić

Instagram

 

Jugoslav Karić tvrdi da je obilaskom rodnog mesta doživeo preporod, što miu je pomoglo da razvod, a i ostale probleme ostavi iza sebe i ponosno nastavi dalje.

Komentari (0)

Loading