Celebrity News

BILI SU PAR ZA KOJIM SU SE SVI OKRETALI: Ovo je Dževdet, prvi muž Vesne Radusinović i otac njenog sina Vedrana (FOTO)

Prvi muž Vesne Radusinović ugledni je filmski kritičar, a spisateljica se sa njim upoznala na nesvakidašnji način i ubrzo uplovila u bračne vode.

BILI SU PAR ZA KOJIM SU SE SVI OKRETALI: Ovo je Dževdet, prvi muž Vesne Radusinović i otac njenog sina Vedrana (FOTO)

Spisateljica Vesna Radusinović, pre nego što je stupila u vezu sa novinarom Milomirom Marićem, bila je udata za poznatog filmskog kritičara Dževdeta Tuzlića pre trideset godina.

Prvi muž Vesne Radusinović upoznao je spisateljicu tokom svoje posete "Festu" , a kada su se našli za istim stolom u "Klubu književnika" između njih su planule emocije. Venčali su se godinu dana kasnije, pa potom krunisali svoj brak sinom Vedranom.

Spisateljica se preselila u Sarajevo, a pričalo se da su bili takav par, da su se svi okretali za njima, kada bi se pojavili u javnosti.

Svojevremeno Vesna je govorila o svom suprugu i braku, ističući da Vedran nije mogao da se nosi sa njenim temperamentom.

Pročitajte: Iznenadićete se! Prvo oglašavanje Vesne Radusinović nakon teške zdravstvene situacije u kojoj su se našli ona i Milomir Marić

 

 

‒ Nismo bili ludi od sreće što se razvodimo, ali drugačije nije moglo. Jednostavno, nije nam išlo. Naš brak bi se raspao i da nije bilo rata, a rat je ubrzao razvod. Ljudi se ne menjaju preko noći iako ih ljubav učini mnogo boljim i kvalitetnijim osobama. Moj bivši muž nije mogao da se nosi sa mojim gorštačkim karakterom koji, osim ponosa, gordosti, lojalnosti i još nekih osobina na koje sam ponosna, ne isključuje tvrdoglavost, rešenost da se nešto završi sad ili nikad, a nije se nešto preterano ni trudio. Mada mu odavno ništa ne zameram, sada mi je jasno da je zaista najvažnija stvar u svakoj vezi, a i u braku, lična sloboda, i da jedino ako niste sebični, ako ste potpuno operisani od sujete, nešto može i da uspe na duge staze. Doduše, ja sam od onih koji veruju u usud, fatum, sudbinu i mislim da je sve što se desi trebalo da se desi baš tako i tada, i nikako drugačije - rekla je ona, prenose mediji.

Pročitajte: Loše vesti stižu iz porodice Vesne Radusinović i Milomira Marića, svi se mole za njih

 

 

Takođe, spisateljica je nedavno otkrila da je u dobrim odnosima sa bivšim suprugom, te da je on nastavio sa svojim životom i da je u srećnom braku, trećem po redu.

‒ U najnormalnijim. Radila sam po ceo dan pa nisam imala ni vremena, ni želje da se bavim psihologiziranjem i krivicama. Danas je Vedranov tata u trećem, nadam se srećnom braku, ima i preslatku ćerku Emu, tako da je sve nekako došlo na svoje. Znate, svoj krst svako nosi na svojim leđima i od svega, sem od toga, možete da pobegnete - istakla je Vesna.

‒ Prvi brak trajao je nekoliko godina, bilo je to prilično davno. No, sećanje često oboji patinom u najlepše boje ono što vam se nikada nije dopadalo. Tada sam bila veoma zaljubljena, ali sve je bilo pogrešno. I on i ja. I zemlja koja se raspadala, i beg u nepoznato, i rat. Naučila sam, naravno, da je samo razvod rešenje za loš brak, prosto odete iz života sa nekim ko vas jednostavno ne razume. A jedna u nizu ženskih zabluda, rekla bih i najveća, jeste ona da će partnera vaša ljubav promeniti. Neće. Lepota ovog drugog braka je baš u tome što nemam potrebu da bilo šta učim. Ja ne verujem u kompromise. To je ničija zemlja. Uvek je tu neko za nešto uskraćen. I ne volim žrtve. U ljubav svakako verujem, ali najviše mi se dopada vlastita sloboda, kao i sloboda otkrivanja sve veće bliskosti koju imam sa čovekom sa kojim sam 25 godina - rekla je partnerka Milomira Marića, prenose mediji.

Pročitajte: Smrt u porodici Vesne Radusinović, spisateljica nema od bola: Duša mi se raspada

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading