Celebrity News

NEVEROVATNO koliko liče: Upoznajte majku Milana Marića (FOTO)

Majka Milana Marića glumčev je oslonac i uvek je konsultuje pre neke veće životne odluke.

NEVEROVATNO koliko liče: Upoznajte majku Milana Marića (FOTO)

Glumac i zvezda u usponu, Milan Marić fokusiran je na svoju karijeru, te o ličnom životu ne voli da govori za medije i pred kamerama. Iako je snažna individua, postoji osoba sa kojom se konsultuje pred većinu velikih životnih odluka.

Najvažnija žena u Marićevom životu i njegov oslonac, jeste Gordana, njegova majka. Ona se retko pojavljuje u javnosti, a svojevremeno je gostovala u jednoj emisiji i otkrila da li se meša u izbora svog sina, te i kakav je on privatno.

Pročitajte: "PREPUSTILI SMO SE JEDNO DRUGOM!" Ekskluzivna ispovest Tamare Dragičević i Milana Marića (VIDEO)

screenshot

 

- Nemam pristrasnost da je on moj "Bog", "svetac". Ako je napravio izbor, da mu je lepo i da ga partnerka čini srećnim - ona ima da uživa. Kada se zaljubi Milanu se to vidi po izgledu, osmehu, kretanju, sve je to lepo. Malo je zatvoreniji tip. Milane, ovo je trenutak kada sam pristala javno da kažem da si ti moj motiv za život, snaga i sreća - rekla je majka Milana Marića, za "Kurir" .

Takođe, ona je tada otkrila nepoznate detalje dok je bila u blagoslovenom stanju, očekujući sina Milana, a jednu stvar će pamtiti zauvek.

- Sećam se kao da je bilo juče, da su te mlade doktorke rekle: "Ovaj je odlučio da se rodi!" Kod placente previje svaka trudnoća je rizična i mnoge bebe se ne rode - rekla je Gordana za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading