Celebrity News

Iz porodičnog albuma: Decenijama stara fotografija Snežane Savić i njene ćerke Anite topi srca

Ćerka Snežane Savić, koju je dobila iz braka sa Dragoslavom Lazićem, slika je i prilika svoje majke. Osim što je od majke nasledila lepotu Anita je od nje nasledila i glumački talenat.

Iz porodičnog albuma: Decenijama stara fotografija Snežane Savić i njene ćerke Anite topi srca

Iako je privatni život Snežane Savić oduvek obavijen velom tajni, domaćoj javnosti poznato je da je svojevremeno bila u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem. Iz te ljubavi 1980. godine rodila se njihova naslednica Anita.

Anita Lazić diplomirala je na Fakultetu političkih nauka, pa ipak, kao ćerka svojih roditelja, svoj životni put ipak je videla u glumačkim vodama. Posle par zapaženijih uloga u serijama "Seljaci" i "Zvezdara", ćerka Snežane Savić vratila se svom pozivu i danas se uspešno bavi novinarstvom.

Pročitajte: Anita Lazić otkrila tajnu Snežane Savić - Zbog te mamine odluke sam kao dete bila veoma tužna

 

 

Kako danas izgleda Anita javnosti je poznato, međutim, kada je bila devojčica, njena majka birala je da je zaštiti od radoznalih pogleda, s obzirom da je njena karijera tada bila u zenitu.

Sada na društvenim mrežama kruži retka zajedničak fotografija majke i ćerke, iz perioda kada je Anita bila devojčica, a da će lepotu naslediti od majke, bilo je vidljivo već tada.

 

 

Komentari (0)

Loading