Celebrity News

Dan o kome se već pet godina priča! Neviđene fotografije sa venčanja Tamare Dragičević i Petra Benčine

Venčanje Tamare Dragičević i Petra Benčine, jednog od omiljenih bračnih parova sa domaće javne scene, već pet godina je poseban događaj o kome se priča.

Dan o kome se već pet godina priča! Neviđene fotografije sa venčanja Tamare Dragičević i Petra Benčine

Kada je 2016. godine u domaće medije dospela vest da su Tamara Dragičević i Petar Benčina stali na "ludi kamen", o njihovom bajkovitom venčanju pričalo se danima. A od tada, pa sve do danas, njihova svadba važi za jedno od najbajkovitijih venčanja na domaćoj javnoj sceni.

Petar je prema Tamarinoj želji organizovao njihovo venčanje na Adi Bojani, uz prisustvo porodice, najbližih prijatelja i muzike. Svaki detalj tog dana, bio je ostvarenje Tamarinog sna, a prisutni su svadbu okarakterisali kao najbolju zabavu na kojoj su bili.

Pročitajte: Prelepo! Detalj u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine ima posebno značenje (FOTO)

Danilo Novović

 

Tamara je čamcem u pratnji svog oca došla do plaže na kojoj ju je u belo odeven čekao Petar. Matičar ih je čekao na plaži, gde su mladenci uz prisustvo kumova razmenili burme i izgovorili sudbonosno "da". To je bilo sve od svadbenih običaja, a žurka na plaži trajala je do kasno u noć.

Danilo Novović

 

- Nestvarno sam se osećala, kao u bajci ili najlepšem snu, a kad sam prilazila čamcem i videla sve te prelepe i pozitivne nasmejane ljude, kako sve to na plaži izgleda, moram priznati da ne znam na šta sam tačno mislila u tom trenutku. Toliko pozitivnih misli vrtelo mi se po glavi... Nešto zaista posebno i neponovljivo - govorila je Tamara za naš magazin neposredno nakon venčanja.

Pročitajte: SVI GLEDAJU U ČUDU - Tamara Dragičević objavila fotografiju majke u kupaćem, komentariše se SAMO JEDNO

Danilo Novović

 

Pročitajte: Čestitamo - Tamaru Dragičević i Petra Benčinu lepe vesti zadesile na letovanju (foto)

Danilo Novović

 

Story

 

 

Komentari (1)

Loading
Dusanka simin

21:36 04.10.2021

Mnogo lep par, uzivajte u svojoj ljubavi i deci.