Celebrity News

Fotografija koja dokazuje sve! Prava istina o braku Milene Vasić i Juga Radivojevića

Razvod Milene Vasić i Juga Radivojevića već neko vreme tema je u domaćim medijima. Par, čija je ljubavna priča imala i uspone i padove, ipak ne haje za tračeve, a jedna fotografija otkriva i kakav je zaista njihov odnos.

Fotografija koja dokazuje sve! Prava istina o braku Milene Vasić i Juga Radivojevića

Milena Vasić na društvenim mrežama veoma je aktivna, pa se na njenom "Instagramu" mogu videti fotografije njenog hobija, putovanja na koja ide sa porodicom, ali je fotografija sa suprugom sve manje. I dok je glumica odlučila da svoj brak ljubomorno čuva za sebe, mediji su doneli zaključak - razvod Milene Vasić i Juga Radivojevića, od tada je česta tema.

Međutim, Milena je odlučila da se na napise ne osvrće, posvetivši se potpuno porodici i karijeri, dok je njen suprug, pomenute priče prokomentarisao samo jednom, objasnivši kako stoje stvari u njihova četiri zida.

Pročitajte: Filmska priča Milene Vasić i Juga Radivojevića - Davno su raskinuli pa se posle mnogo godina venčali, a evo kako su sve objasnili deci

Instagram

 

- Brak je jedna specifična institucija za koju je potrebno puno razumevanja i strpljenja. Pogotovo u ovim vremenima i organizaciji, što je nama svima jako teško jer smo okupirani poslovima i terminima, pa je teško sve to uklopiti. Ali, naša ljubav traje petnaest godina i jaka je. Ja nemam ništa protiv priča. Priča se godinama na razne teme o svima nama, to je sastavni deo ovog našeg miljea i onoga što jeste javni život - rekao je Jug za "Blic".

Ipak, pravu istinu o njihovom braku donosi jedna spontana fotografija, na kojoj supružnici strastveno plešu, ne mareći za poglede prisutnih. Upravo takvu ljubav njih dvoje neguju i danas, uz odluku da je to ipak samo njihobo "parče" intime, pa ga samim tim čuvaju od radoznalih pogleda.

Pročitajte: Zvezda večeri - Ćerka Milene Vasić zablistala na premijeri predstave "Baal" (foto)

Instagram / Milena Vasić

 

 

Komentari (0)

Loading