Celebrity News

Godinama se nagađalo! Da li je OVO dečko Fuada Backovića Deena? (FOTO)

Fuad Backović Deen, nekada najpopularniji muzičar na prostoru Bosne i Hercegovine, već duže vremena živi u Los Anđelesu, gde je promenio i tok svoje karijere. Uz to, već godinama se nagađalo i o njegovom emotivnom statusu, a čini se da je nagađanjima sada došao kraj.

Godinama se nagađalo! Da li je OVO dečko Fuada Backovića Deena? (FOTO)

Nedavno je Fuad Backović Deen u emisiji "Novo jutro" otkrio da nije bilo lako navići se na život u Sjedinjenim Američkim Državama, ali da je tamo srećan i zadovoljan.

- Imam dosta prijatelja koji mi pomažu da se što bolje naviknem na novu sredinu. U SAD-u sam pune dve godine. Živim u Los Anđelesu i ne znam mogu li reći da je to prava slika SAD-a. Los Anđeles je grad u kojem žive ljudi iz celog sveta i vrlo retko možeš upoznati nekoga ko je rođen tu. Tamo te ne doživljavjau kao stranca, ne pitaju te koje si vere, kako se zoveš itd. To je jedan potpuno drugačiji svet i mentalitet, lično mi je bilo malo teže da se priviknem, bez obzira što celi život putujem i što sam u Milanu živeo sedam godina. Sada mogu reći da dobro plivam u svemu tome - rekao je Deen.

Sada se u Los Anđelesu bavi modnim biznisom, kao i organizacijom venčanja, a u svom novom poslu neopisivo uživa.

Godinama se nagađalo da je Deen pripadnik LGBT+ zajednice, a sada se na društvenim mrežama pojavila i fotografija koja otkriva istinu o njegovom emotivnom statusu.

Instagram printscreen

 

 

Naime, emotivni partner Fuada Backovića podelio je njihovu zajedničku fotografiju a u opisu je napisao: -Svi osmesi sa mojom ljubavi - čime je čini se stavio tačku na sva nagađanja i otkrio da je Deen srećno zaljubljen.

Komentari (0)

Loading