Celebrity News

Zavirite u dom Kristine Radenković: Ovde voditeljka uživa sa porodicom, a jedan detalj je VELIČANSTVEN (FOTO)

Dom Kristine Radenković po mnogo čemu je poseban. Od kutka za decu, do kutka za voditeljkinu relaksaciju - svaki kvadratni metar uređen je sa ukusom i ovaj praktičan stan, omogućava svakom članu porodice, pa i onom najmlađem, da ima svoje parče privatnosti i komfora.

Zavirite u dom Kristine Radenković: Ovde voditeljka uživa sa porodicom, a jedan detalj je VELIČANSTVEN (FOTO)

Popularna voditeljka "Slagalice", Kristina Radenković, tokom samoizolacije zbog pandemije korona virusa, otvorila je vrata svoga doma za svoje pratioce na društvenim mrežama. U malobrojnim objavama koje prikazuju unutrašnjost njene oaze mira i porodičnog gneza, prikazano je i kakva je Kristina privatno, te kako koristi prostor u kojem boravi sa porodicom.

Dom Kristine Radenković, obiluje knjigama, igračkama i ima svojevrsnu toplinu, kojoj doprinosi čitava porodica. Voditeljka, njen suprug i njihovo dvoje dece, boravili su tokom "lokdauna" zajedno, a društvo im je pravio njihov verni ljubimac. 

Pročitajte: Kao iz reklame - Kristina Radenković i njena naslednica Tara održale modnu lekciju za mame i ćerke (FOTO)

Sudeći po fotografijama i video snimcima voditeljkinog doma, najviše pažnje privlači veličanstvena dnevna soba, koja je izuzetno prostrana i u kojoj se familija najčešće okuplja. Posebni detalj, jeste raskošni plafon sa specijalnom rasvetom i dekoracijom koja je modernistička i efektna.

Pročitajte: Neopisive emocije - Kristina Radenković nije mogla da zadrži suze u emisiji

Kada Kristina poželi malo odmora od svakodnevnih roditeljskih i poslovnih obaveza, za nju je spreman kutak sa pregršt knjiga, kojima se trudi da posveti što više vremena, kako bi slobodno vreme iskoristila na pravi način. Takođe, dečija soba je okupana svetlošću i prilagođena njenoj deci - ćerki Tari i sinu Roganu, te se u njoj mogu naći baloni, igračke i zanimljive fotografije animiranih likova.

Pročitajte: Beauty rutina Kristine Radenković - Kosu perem najobičnijim šamponom od koprive

Pored želje za relaksacijom posle rada, voditeljka takođe voli da spremi svojoj porodici neki ukusan obrok, a u tome joj je saveznik, bela, prozračna kuhinja, koja je prilično velika i opremljena najsavremenijom tehnologijom.

Pročitajte: Voditeljka Kristina Radenković surovo na komentare o imenu sina - Da me zanima šta kaže selo, kupila bih traktor

Komentari (0)

Loading