Celebrity News

Na reviji Kristine Bekvalac pojavila se njena i Natašina majka Mira! Evo zašto svi pričaju o njoj (FOTO)

Majka Nataše Bekvalac, Kristine i Dragane, retko se pojavljuje u javnosti, a sinoć je imala poseban povod da se nađe pred blicevima fotoaparata i osvoji pažnju svih prisutnih.

Na reviji Kristine Bekvalac pojavila se njena i Natašina majka Mira! Evo zašto svi pričaju o njoj (FOTO)

Sinoć je održana revija Kristine Bekvalac u Beogradu, na kojoj je predstavljena kolekcija za decu koju je ona dizajnirala, a mnoge javne ličnosti došle su da je podrže. Iako se Kristinina sestra Nataša Bekvalac nije pojavila na pomenutom događaju, jer je juče ujutru doživela saobraćajnu nesreću zbog koje je potresena, dizajnerki su pružile podršku Dragana Bekvalac, kao i njihova majka Mira.

Pročitajte: Potpuno drugačiji rođendan Nataše Bekvalac - Svi detalji luksuzne rođendanske žurke daleko od Srbije

Majka Nataše Bekvalac i njenih sestara, Mira Bekvalac, nema običaj da se eksponira u medijima, ali je svojim ćerkama beskrajni oslonac u svim lepim i ružnih životnim okolnostima. Tako je i ovom prilikom svojim prisustvom podržala Kristinu, koja je imala veličanstvenu reviju.

Pročitajte: Pre više od decenije nagađalo se o njihovom odnosu - Evo kako Nataša Bekvalac danas komentariše Novaka Đokovića

Ata Images

 

Mnogi su komentarisali kako su sestre Bekvalac nasledile upravo od majke gracioznost, manire i lepotu, te su u Miru bile uprte sve oči prisutnih i foto reportera. Ona je zablistala u svedenoj satenskoj košulji, a dodatno je ukrasila svoj izgled diskretnim zlatnim nakitom, te se stiče utisak da je Kristina svoj istančan ukus za modu takođe nasledila od majke.

Komentari (0)

Loading