Celebrity News

NEPRIJATNO! Evo kako je Ceca reagovala kada joj je postavljeno pitanje o bivšoj prijateljici Miri Škorić

Sukob Cece i Mire Škorić misterija je za javnost, a poznato je da su dve pevačice svojevremeno okončale dugogodišnje prijateljstvo. Nedavno, tokom snimanja emisije "Zvezde granda", Svetlanu su okupljeni novinari upitali da li će se Mira naći u njenom timu, a njena reakcija bila je više nego dovoljna da ukaže na problem između bivših prijateljica.

NEPRIJATNO! Evo kako je Ceca reagovala kada joj je postavljeno pitanje o bivšoj prijateljici Miri Škorić

Nova sezona emisije "Zvezde granda" uvrstila je Svetlanu Cecu Ražnatović u žiri i privukla enormnu pažnju javnosti. Dok je publika čekala da vidi kako će se Svetlana odnositi prema kandidatima, ona je u svoj tim uvrstila Ivanu Peters, koja je prethodno sarađivala sa Jelenom Karleušom na istom projektu. Pevačica je istakla da će se, pored Ivane, u njenom timu naći i Damir Handanović, kao i psiholog Aleksandra Janković.

Pročitajte: Mira Škorić kakvu ne pamtite - Neviđena fotografija sa venčanja pevačice, otkriva zaboravljen detalj iz prošlosti (FOTO)

Boško Karanović

 

Ovaj potez privukao je dosta pažnje medija i naveo novinare da upitaju Cecu, da li će se u njenom timu naći i Mira Škorić, koja je takođe sarađivala sa Jelenom Karleušom. 

Pročitajte: Mira Škorić progovorila o svađama sa Jelenom Karleušom: Ovo je istina!

Instagram

 

Sukob Cece Ražnatović i Mire Škorić, svojevremeno je uzburkao domaću javnost i još uvek nije jasno pod kojim okolnostima su se dve pevačice rastale privatno, a Ceca je imala jasan odgovor na pomenuto pitanje.

- Da vas pitam nešto, da li sam ja ikoga drugog pomenula, da biste vi imali ovaj šlagvort na to? Rekla sam Handanović, Ivana i Aleksandra – objasnila je pevačica, jasno ukazujući da sa Mirom i dalje nije u dobim odnosima.

Komentari (0)

Loading